Тактичний пластиковий набір карабінів Mil-Tec 2-шт Coyote

Тактичний пластиковий набір карабінів Mil-Tec 2-шт Coyote

Продавець:EmporiumStore

4.7/5  ( 75 оцінок )

550

300

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний пластиковий набір карабінів Mil-Tec

Ця модель карабіна створена для закріплення потрібного вам спорядження на розвантажувальному жилеті, поясі чи іншому місці. У комплект входить два тактичні карабіни з ABS-пластику. Довжина 8,5 см.
Увага! Карабіни не призначені для альпінізму чи інших видів спорту.

Модель: KARABINER ABS (2 ST./BLISTER) SCHWARZ
Виробник: MIL-TEC, Німеччина
Призначення: тактичний карабін, туристичний / для спорядження, ременів
Кількість: 2 шт
Матеріал: пластик АБС
Довжина: 83 мм
Ширина: близько 60 мм

Переваги покупки пари тактичних карабінів з пластику АБС від Міл-Тек:

  • Представлена модель універсальна для роботи з обладнанням. Призначена для закріплення мотузок, шнурів, натягу тенту, а також для ключів. Підійде карабін для сумок і рюкзаків, для розвантажувального жилета або пояса, де потрібно підвісити якесь спорядження. Можна застосовувати його для кріплення зброї. Однак виробник підкреслює, що пластиковий карабін відноситься до категорії допоміжних. Він не розрахований на серйозні силові навантаження, тому його не можна використовувати в альпіністських або спелеологічних походах, у парашутному спорті і т. д.
  • Сама проста, але надійна конструкція. Виріб має трапецієподібну форму без гострих кутів і ребристу поверхню, добре лежить в руці, не вислизає. Його легко застібати і розстібати однією рукою і навіть не в самому зручному положенні. Засувка оптимальна для встегивания мотузки. Мимовільне розкриття малоймовірно. Особливість моделі полягає в тому, що максимальне навантаження передається на «спинку» карабіна, тобто найбільш сильну і довгу частину його конструкції.
  • Якісний матеріал. Карабін для спорядження з пластику ABS має щільну молекулярну структуру, а значить, і гарну міцність, захищений від згинання, гарантує жорстке положення в закритому стані. Здатний витримувати тривалі навантаження. Не розтріскується при дії високих або низьких температур, сонячного світла. Абсолютно не боїться вогкості, не загрожує йому корозія, тому в разі забруднення карабін можна промити, не переживаючи, що зіпсується. І ще важливі переваги: пластикові застібки, на відміну від металевих, мало важать і не видають шуму при експлуатації.

Характеристики

Вага
  • 1
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами