Акумулятор LiPo 7,4V 1450 mAh — 2 модулі 30C [ElectroRiver] (для страйкбола)

Акумулятор LiPo 7,4V 1450 mAh — 2 модулі 30C [ElectroRiver] (для страйкбола)

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 071

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Акумулятор LiPo 7.4 В 1450 мА·год — 2 модулі 30 °C

Electro River™  — це нова якість на ринку  акумуляторів LiPo . Цей виробник поставив перед собою завдання створити продукт,  не поступається за якістю найкращим гравцям акумуляторного ринку за збереження привабливої ціни . У пропонуванні є дуже місткі паковання, а також паковання, розраховані на обмежений простір для електропостачання — навіть паковання розміром із запальничку! 

Висока якість кабелів і штекерів  гарантує максимальне використання енергетичного потенціалу акумулятора завдяки мінімізації втрат під час передавання енергії. Це рішення також запобігає перегріванню контактів. Кожна комірка захищена системою  NanoSafe®  , щоб мінімізувати потенційне займання батареї внаслідок серйозного пошкодження.

Завдяки технології Subzero Power® підвищена продуктивність за низьких температур.  Навіть за мінусових температур швидкість саморозряджання дуже низька. Велика увага до деталей кожної комірки та інших елементів забезпечує мінімальний внутрішній опір і стійкість до напруги під навантаженням. Вищезазначені особливості привели до збільшення кількості  циклів заряджання до 20%  , порівнюючи з іншими батареями Li-Po! Це робить продукти Electro RiverTM привабливим пропонуванням як для початківців, так і для досвідчених користувачів LiPo акумуляторів.

 

Літій-іонні полімерні (LiPo) акумулятори є наступниками добре відомих літій-іонних (LiIon) акумуляторів. Головною перевагою LiPo акумуляторів, безсумнівно, є співвідношення місткості та розміру. Вони дуже малі за розміром, зберігаючи водночас дуже високий вихід струмом, що дає змогу підібрати правильний корпус практично для кожної привода AEG. Вони не мають ефекту пам'яті. Їх можна заряджати дуже часто, не розряджаючи попередньо. Часте заряджання корисне для цього типу батареї.

 

Пам'ятайте, що не можна розряджати акумулятор LiPo  нижче ніж 3 В на елемент  і не перезаряджати  вище 4,2 В на елемент . Ще однією перевагою акумуляторів LiPo є низький відсоток саморозряджання. Невикористаний пакет втрачає приблизно 3-5% енергії на місяць. За пакованням треба уважно стежити, позаяк у разі дуже тривалого зберігання вона може розрядитися нижче мінімально допустимого значення (3 В на елемент) і може статися незворотні хімічні реакції, які можуть спричинити погіршення властивостей паковання, зокрема її незворотне пошкодження, в екстремальних умовах. випадки — запалювання. Невикористаний акумулятор LiPo має бути заряджений у середньому приблизно на 70%.

 

За правильної експлуатації термін експлуатації LiPo акумуляторів становить у середньому 500-700 циклів. Важливим аспектом є температура, за якої можуть працювати акумулятори LiPo. На відміну від інших батарей, елементи LiPo добре працюють за низьких температур. Однак заряджати їх треба за кімнатної температури. Для підтримки гарного стану акумуляторів LiPo їх треба балансувати під час заряджання за допомогою сервісної заглушки, яка є в більшості акумуляторів LiPo (добрячий зарядний пристрій LiPo має вбудований балансир).

Характеристики

Вага, г
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами