Каска Шолом Кевларовий "FAST" балістичний NIJ IIIA. Койот + Активні Навушники EARMOR M32 кріплення "Чебурашка". Кавер Мультикам.

Каска Шолом Кевларовий "FAST" балістичний NIJ IIIA. Койот + Активні Навушники EARMOR M32 кріплення "Чебурашка". Кавер Мультикам.

Продавець:KapiMilitary

4.7/5  ( 48 оцінок )

18 000

13 990

Є в наявності

24

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

З шоломом FAST Helmet ВОА питання безпеки голови точно буде закрите, він має найвищу якість. Він виготовляється з араміду, або як ми звикли його називати - кевлару. Це надійний та дуже міцний матеріал.

Щодо рівня захисту, тут теж все серйозно - NIJ IIIa (або ж ДСТУ 1 за нашим стандартом). В шоломі ви захищені від вибухових хвиль, уражень уламками та куль легкої стрілецької зброї. І це не просто слова, бо перевірено випробуваннями та підтверджено сертифікатами якості.

Ще одна цікава річ у цьому шоломі - підвісна система. Тут вона як "коліщатко" по типу BOA. Це забезпечує відмінний комфорт, адже ви без проблем зможете підігнати розмір під себе. Вага шолома - близько 1,5 кг. Тобто він легенький, але водночас надійний. Завдяки всім цім перевагами, він сідає настільки комфортно, що з часом ви взагалі перестанете його на собі відчувати.

Шолом іде у трьох розмірах на вибір - M, L, XL. І ще, щоб було дуже зручно, тут є амортизуюча система з двома шарами педів (це як подушечки для твого шолома).

У FAST Helmet ВОА навіть вночі ви будете в безпеці, бо є лобове кріплення для приладу нічного бачення (ПНБ). А ще тут вся площа купола обладнана системою велкро - можете прикріпити все, що завгодно. Про бокові рейки пікатіні для додаткових аксесуарів ще наче не згадували, так от, вони тут також є.

У наявності є кольори:

  • олива,
  • койот,
  • мультикам,
  • чорний.

Шолом має форму зі спеціальними боковими вирізами "High Cut", що ідеально підходить для носіння з активними навушниками Earmor M32, які йдуть у комплекті. Вони призначені для захисту слуху від гучних пострілів. Спрямовані стереомікрофони вловлюють зовнішні звуки та передають їх у внутрішні динаміки. Це забезпечує натуральне звучання. Водночас навколишні звуки низької гучності підсилюються (голоси, шелест, скрип), а гучні, наприклад, постріли, зменшуються до комфортного рівня.

Earmor M32 мають коефіцієнт шумозаглушення на рівні 22 децибел. Їхні стереомікрофони реагують на звук за 1 мілісекунду, автоматично знижуючи гучність до безпечного рівня, коли звук стає надто гучним. Тут не треба бути інженером, щоб зрозуміти, наскільки це швидко. Вбудовані мікрофони підсилюють навколишні звуки, полегшуючи спілкування та даючи можливість повністю контролювати ситуацію навколо.

Також, ці навушники можуть використовуватися зі знімним мікрофоном, який можна встановити як з правого, так і з лівого боку. А ще тут є захист від помилкового включення.

Навушники автоматично приглушують гучні звуки, якщо вони досягають рівня 82 децибелів. Звернуть увагу, що для повноцінної роботи з роз'ємом NATO Military Standard 7.0 для PTT ("Натисни та говори") потрібен адаптер PTT від Earmor або сторонній із стандартом NATO Nexus TP120.

Інформації дуже багато, але хочемо розказати вам по максимуму, щоб ви могли оцінити, наскільки це крутий екіп та чому зручніше купувати все комплектом. За те, що ви дочитали до цього моменту і ще досі з нами - даруємо вам промокод для наступного замовлення. Просто вкажіть менеджеру при замовленні “No Russian” та отримайте невеличкий бонус від нас.

Для того, щоб ви легко могли прикріпити навушники до свого нового шолома у комплекті йде кріплення"Чебурашки". Воно дозволяє зручно регулювати висоту та обертати навушники на всі 360 градусів та в усі боки.

"Чебурашки" мають свої переваги:

  • легко монтує активні навушники на шолом FAST;
  • має можливість регулювання висоти та обертання навушників на 360 градусів;
  • чаши навушників можна індивідуально налаштувати під себе;
  • сумісні з різними типами навушників і шоломів;
  • надійні та функціональні.

Чебурашки доступні у кольорах: чорний, олива, койт, мультикам.

Також для вашої зручності у комплекті йде кавер. Ще ми його називаємо таємним союзником військового. З ним можна забути про відблиски сонця на куполі шолома. Він також трошки розмиває його форму. Ви легко станете непомітним для ворога.

Класичний кавер призначений для різних шоломів. Він був створений для того, щоб допомагати вам маскуватися в різних місцевостях і захищати від будь-яких погодних факторів. А ще, як додатковий невеличкий плюс, він довше збереже ваш шолом в ідеальному стані.

Основний шар кавера зроблений зі спеціальної сітки, яка дозволяє йому впасовуватися на будь-який розмір шолома та його модифікації – чи з вухами, чи без. Можна не перейматися, він точно сяде як рідний.

А міцні матеріали гарантують витримку фізичних випробувань та довговічність.

Кавер доступний у кольорах: мультикам, піксель.

Якщо ви хочете шолом, який буде не тільки круто виглядати, а й забезпечить безпеку, а й у комплекті з навушниками, “чебурашками” та кавером - комфорт та функціональність, - то FAST Helmet ВОА ідеально підійде для цього.

Зробіть замовлення прямо зараз і забезпечте себе надійним захистом та комфортом!

Характеристики

Клас захисту
Матеріал
Розмір
  • Універсальний
Тип
  • Шоломи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами