Штани Crye Precision G3 Combat Мультикам 38 р 2000000137513

Штани Crye Precision G3 Combat Мультикам 38 р 2000000137513

Розмір: 38

Продавець:Месник

4.9/5  ( 162 оцінок )

16 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Забезпечуючи серйозну тактичну функціональність і досконалий зовнішній вигляд, нові тактичні штани Combat G3 втілюють в собі золоту середину між професійним виглядом і практичністю. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче підвищити функціональність, але зобов'язаний носити уніформу з традиційним дизайном. Простий дизайн кишень і вдосконалений крій забезпечують штанів Combat G3 хорошу інтеграцію з класичною уніформою.

Пояс з широкими шлевками дозволяє використовувати ремені шириною до 4.5 мм. Передні шлевки забезпечені петлями, за які можна кріпити наприклад ретрактори ключів.

Пояс може регулюватися за обсягом за рахунок вбудованих строп з пуллером, що фіксуються велкро. Діапазон регулювань значний. Ширінка виконана з використанням блискавки YKK. А її верх закривається на велкро.

Задні врізні кишені досить місткі і закриваються блискавками YKK, прикритими знизу основною тканиною, а зверху - еластичною вставкою. Ззаду штани посилені другим шаром тканини. За рахунок вдалого кута і низького розташування передніх врізних кишень, доступ до них не перекривається додатковим спорядженням. Кишені в міру глибокі і забезпечені прошитим люверсом для стоку води.

Передні накладні кишені закриваються на велкро. У них виведені шоккорди регулювання висоти колінних накладок, забезпечені фіксаторами.

Набедрені кишені об'ємні і трохи зміщені назад. Таке розташування кишень дуже зручне. Закриваються на велкро.

Так само є нижні кишені, в районі гомілки, які закриваються на велкро.

Внизу є регулятори обсягу штанини, що дозволяють зручно тягнути її за обсягом черевика. Штани мають можливість установки інтегрованих наколінників. Положення наколінників можна задавати за допомогою двох фіксаторів. Регулювання за обсягом здійснюється утягуванням елемента на велкро, а регулювання по висоті - за допомогою шоккорда, виведеного в кишеню зверху.

Все стрейчеві вставки виконані в кольорі брюк для повного маскування.

Посилені подвійні шви.

Наколінники в комплекті не йдуть

Зроблені в США
Матеріал: 50% nylon / 50% cotton rip-stop

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 50% nylon / 50% cotton rip-stop
Призначення
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами