Чохол-ножни Eberlestock Tactical Weapon Scabbard A4SS для зброї 2000000136387

Чохол-ножни Eberlestock Tactical Weapon Scabbard A4SS для зброї 2000000136387

Продавець:Месник

4.9/5  ( 162 оцінок )

6 440

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Унікальні тактичні ножни Eberlestock Scabbard A4SS змінної місткості. Вони розширюються і складаються як по колу, так і по довжині. Дульний кінець посилений матеріалом Hypalon, має дренажні отвори та петлю для перетягування. Чохол підходить для переносної зброї, наприклад снайперських гвинтівок, зброї класу AR тощо.

Чохол має систему велкро-панелей і строп Molle, які дозволяють розміщувати його на більшості кріпильних панелей Padlock / Molle / PALS.

Чохол Eberlestock Scabbard можна використовувати в комплекті з рюкзаками Eberlestock, наприклад, Terminator, Warhammer, Jackhammer, Little Brother і Skycrane II. Він має напівжорсткі бічні стінки, призначені для утримання ножни відкритими, коли вантаж рюкзака стискає їх, полегшуючи вставлення та витягування зброї.

Tactical Weapon Carrier добре працює як окремий продукт, або як чохол для зброї та снайперська сумка. Його також можна використовувати як основу для мінімалістичного рюкзака: додайте плечовий ремінь і набір ременів для аксесуарів, і тактичний носій для зброї стане рюкзаком BackScabbard, до якого ви можете додати асортимент кишень і створити власний модульний рюкзак. Він має ручки для захоплення/перенесення на середніх краях ножни, що дозволяє легко носити зброю в центрі ваги.

Характеристики

Розміри (довжина х ширина): 91–152 х 30 см (регульована довжина)

Вага: 1,6 кг

Характеристики

Призначення
Сумісність
  • Padlock / Molle / PALS
Розміри
  • 91–152 х 30 см
Колір
  • Коричневий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами