Шорти M-Tac Aggressor Gen.II Flex Койот 2XL 2000000140568

Шорти M-Tac Aggressor Gen.II Flex Койот 2XL 2000000140568

Розмір: 2XL

Продавець:Месник

4.9/5  ( 159 оцінок )

2 060

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex ви можете використовувати, як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділового подорожі або прогулянки. Вітчизняний бренд M-Tac намагається вносити інноваційні технології на ринок. Пошиті шорти з легкої, однотонної тканини рип-стоп, з водо- і грязе захисним просоченням Teflon. Склад: 64% бавовни 32% поліестеру і 4% спандекса. Тканина з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою прочностью. Основним завданням дизайнерів шорт було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків - шорти створюють відчуття легкості, не сковують рухи і виглядають стильно і солідно. Зручні широкі кишені з посиленими вставками. Шорти розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення чого завгодно (за допомогою карабінів). Якісна фурнітура від компанії YKK.

Матеріал:
64% бавовна
32% поліестер
4% спандекс
Фурнітура: YKK
Teflon: Володіє високими показниками морозо- - і теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким при значних температура х від -70 до + 270 ° C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. На ряду з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низьким поверхневим натягом, що не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально непомітний людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись в краплі і легко очищається простий щіткою.
Кишені:
-2 бічні брючні кишені (з посиленням в нижній частині, призначеним для кріплення ножа)
-2 задні кишені
-2 на пов'язках "карго" кишені з асиметричним клапаном на липучці
-1 фронтальна кишеня під телефон / блокнот зліва

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 64% бавовна 32% поліестер 4% спандекс
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами