Тактичний медичний рюкзак 2в1 DERBY RBM-5

Тактичний медичний рюкзак 2в1 DERBY RBM-5

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

3 600

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний медичний рюкзак DERBY RBM-5.

Головною особливістю рюкзака 2в1 DERBY RBM-5 є комплект з двох рюкзаків різного об’єму, які з’єднані між собою міцною круговою блискавкою. За потреби, рюкзаки можно швидко роз’єднати та використовувати окремо один від одного:

- основний рюкзак об'ємом 27літрів, розмір (ВхШхГ): 52х33х14, вага 1,2 кг.

- бойовий (штурмовий) рюкзак об'ємом 13літрів, розмір (ВхШхГ): 43х31х10, вага, 0,6 кг.

Рюкзак створений для бойових медиків, але завдяки універсальному розміщенню компонентів, підійде для рятувальників, фельдшерів, саперів, або військових та цивільних інших спеціальностей. П’ята генерація рюкзаків RBM зроблена на основі накопиченного з 2014 року досвіду та порад, отриманих від бойових медиків, що користувалися попередніми моделями рюкзаків серіі  RBM.

Загальний об'єм двох рюкзаків складає 40 літрів, вага 1,8 кг. Зовнішній матеріал обох рюкзаків – CORDURA 500D. Підкладка всередині рюкзаків зробленаз міцного Полієстру 300х300D, щільністю 125г/м. Вся пластикова фурнітура зроблена зособливо міцного пластику POLYAMIDE. Даний пластик має перевагі над іншими завдяки високому супротиву до розтягнення та високою ізносостійкостью. Основне відділення рюкзаків закривається на міцну,широку молнію тип 10. Рюкзаки повністю пошиті міцною та не гниючою ниткою, місця підвищеного навантаженя укріплені строчками «зігзаг».

Оснащення основного рюкзака на 27 літрів:

ВСЕРЕДИНІ рюкзак має три знімних контейнера для медикаментів або іншого наповнення з прозорими кришками, виготовлених з матеріалу OXFORD 600D, об’єм кожного контейнера 6 літрів, контейнери мають ручки різного кольору. Кожен контейнер має прозору кришку для швидкого огляду вмісту та прозору кишеню для вкладання інформації (згідно протоколу TCCC або інших нотаток власника рюкзака). На відкідній стінці розміщені 4 ряди гумових лент для кріплення різноманітних аксесуарів. Також на відкідній стінці є великий карман на молніі, розділений перегородкою на дві частини, цей карман підходить для зберігання оклюзійок або інших дрібних речей. На бокових стінках є 2 подовжених кармани з міцної сітки, що закриваються блискавкою.  Зверху і знизу є кріплення з липучки до яких додатково можна підєднати велику модульну ампульницю/органайзер DERBY AM-68 або DERBY AM-136 (ампульниці не ідуть в комплекті з рюкзаком!).

ЗЗОВНІ рюкзак має систему кріплення"MOLLE" з боків, з переду та знизу, що дозволяє навісити ноші медичні безкаркасні в чохлі DERBY HM-2 або інші аксесуари (ноші не ідуть в комплекті з рюкзаком!). Грудна стяжка, дозволяє краще зафіксувати рюкзак при довгій ходьбі або бігу. Знизу, і з обох боківє ремінні стяжки для зручного кріплення габарітних аксесуарів, як спальниймішок, каремат, лопата, тощо. Плечові лямки мають вентіляційну сітку та демпферний ущільнювач товщиною 10мм. В місцях кріплення лямок зроблені посилені шви. Стінки рюкзака мають додатковий захист з ущільнювачем товщиною 4мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака.

Оснащення бойового рюкзака на 13 літрів:

ВСЕРЕДИНІ бойовий рюкзак – це зменшений основний рюкзак, але контейнери мають менший об'єм, по 3 літри кожен. Кожен контейнер має прозору кришку для швидкого огляду вмісту та прозору кишеню для вкладання інформації (згідно протоколу TCCC або інших нотаток власника рюкзака). На відкідній стінці розміщені 4 ряди гумових лент для кріплення різноманітних аксесуарів. Є великий карман на молніі, розділений перегородкою на дві частини для зберігання оклюзійок або інших дрібних речей. Зверху і знизу є кріплення з липучки для приєднання великих ампульниць DERBY AM-68 або DERBY AM-136 (ампульниці не ідуть в комплекті з рюкзаком!).

ЗЗОВНІ рюкзак має систему кріплень "MOLLE" з переду рюкзака, що дозволяє навісити ноші медичні безкаркасні в чохлі DERBY HM-2 або інші аксесуари (ноші не ідуть в комплекті з рюкзаком!). На лицьовій стороні є карман швидкого доступу для ножиць з липучкою для ідентифікації власника. Також на лицьовій стороні є об’ємна кишеня 30х30х2см, де можна вкласти блокнот А4 формату і одна пласка 30х30см кишеня на молніі. Плечові лямки в місцях кріплення мають посилені шви. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака. В комплект до рюкзака додається алюмінієвий крабін.

Зверніть увагу, медичні препарати і інши речі, зображені на фото не входять до комплекту рюкзака!

Медичний рюкзак DERBY RBM-5 має Декларацію про відповідність, що відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 753 від 2 жовтня 2013 р.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами