Тактичний медичний рюкзак DERBY SKAT-1

Тактичний медичний рюкзак DERBY SKAT-1

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 21 оцінок )

4 000

3 000

Є в наявності

5

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Медичний рюкзак DERBY SKAT-1

Головною відмінністю даного рюкзака є можливість одним рухом повністю розкрити основну молнію рюкзака, миттево отримавши повний доступ до всіх нутрощів рюкзака. Завдяки універсальному розміщенню компонентів рюкзак підійде для бойових медиків, рятувальників, фельдшерів або військових та цивільних інших спеціальностей.

 

Об'єм рюкзака 30 літрів, розмір (ВхШхГ): 58х35х16, вага 1,3 кг. Зовнішній матеріал – CORDURA 500D. Цей матеріал має набагато більшу міцність на розрив та тертя, ніж OXFORD. Підкладка всередині рюкзака зроблена з міцного Полієстру. Вся пластикова фурнітура зроблена з особливо міцного пластику POLYAMIDE. Даний пластик має перевагі над іншими завдяки високому супротиву до розтягнення та високою ізносостійкістю. Основне відділення закривається на міцну, широку молнію тип 10. Рюкзак повністю пошитий міцною та не гниючою ниткою, місця підвищеного навантаженя укріплені строчками «зігзаг».

 

ВСЕРЕДИНІ рюкзак має три знімних контейнера для медикаментів або іншого наповнення з прозорими кришками, виготовлених з матеріалу OXFORD 600D, об’єм кожного контейнера 5 літрів, контейнери мають ручки різного кольору. 4 сітчасті кишені на блискавці та зона кріплень на резинках. Знімна ампульниця/органайзер на 48 гнізд різного розміру іде в комплекті з рюкзаком. Додатково до рюкзака можна підєднати велику модульну ампульницю/органайзер DERBY AM-68 або DERBY AM-136 (ампульниці не ідуть в комплекті з рюкзаком!).

 

ЗЗОВНІ рюкзак має систему кріплень "MOLLE" з боків з верху та знизу рюкзака, що дозволяє навісити ноші медичні безкаркасні в чохлі DERBY HM-2 або інші аксесуари (ноші не ідуть в комплекті з рюкзаком!). Передня кишеня відкривається одним рухом. Всередині кишені два ряди гумових стрічок для кріплення різноманітного спорядження. З обох боків рюкзака кармани з міцної сітки. Верхня кишеня закривається на молнію і має всередині гумову стрічку для кріплення різних аксесуарів. На дні рюкзака є кишеня на молніі. Грудна стяжка, що дозволяє краще зафіксувати рюкзак при довгій ходьбі або бігу. Поясна стяжка допоможе розподілити вагу рюкзака по тулубу. Плечові лямки мають вентіляційну сітку та демпферний ущільнювач товщиною 10мм. В місцях кріплення лямок зроблені посилені шви. Бокові стінки рюкзака мають додатковий захист з ущільнювачем товщиною 4мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака.

 

Зверніть увагу, медичні препарати і інши речі, зображені на фото не входять до комплекту рюкзака!

Медичний рюкзак DERBY SKAT-1 має Декларацію про відповідність, що відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 753 від 2 жовтня 2013 р.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 1.3
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами