Бинт гофрований гемостатичний Гемостатик 7,5 х 360 см

Бинт гофрований гемостатичний Гемостатик 7,5 х 360 см

Продавець:Farmmedalliance

4.9/5  ( 21 оцінок )

417

Є в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Z-складений бинт ГЕМОСТАТИК призначений для запобігання кровотечі або її контролю та захисту від погіршення стану потерпілого. Призначений насамперед для використання військовослужбовцями у польових умовах, а також рятувальними службами в екстрених ситуаціях.

Являє собою гофрований бинт, просочений гемостатичною композицією і ідеально підходить для зупинки кровотеч середньої і високої інтенсивності, для проведення тугої тампонади рани. Ключовим компонентом є спеціальний інертний мінерал каолін з високою кровоспинною здатністю. Компоненти засобу швидко вступають у реакцію з кров'ю, забезпечуючи формування кров'яного згустку вже через 30-40 секунд після тампонування, а повна зупинка кровотечі (у тому числі артеріальної) відбувається менш ніж за 3 хвилини. Матеріали, з яких виготовляється ГЕМОСТАТИК, мають рентгеноскопічні властивості, що дозволяє легко виявляти засіб у рані. Компоненти препарату не обсипаються з матеріалу-носія і не залишаються на руках.

Формат Z-складення дозволяє використовувати бинт відразу після відкриття упаковки, без витрачання часу на розмотування виробу.

Ширина: 7,5 см.

Довжина: 3,6м.

Інструкція для застосування:

1. Протерти (промокнути) рану серветкою для видалення крові. Розпакувати пакування, кількість та розмір засобу підберіть в залежності від розмірів ранової поверхні та сили кровотечі. Пакет не викидати!

2. Заповнити весь простір рани гемостатичним виробом, залишки розмістити над місцем кровотечі (може знадобитися більше, ніж один кровоспинний виріб). Створити прямий тиск над місцем поранення протягом 3-5 хвилин.

3. Оцінити кровотечу. В разі відновлення кровотечі застосувати ще один гемостатичний виріб.

4. Закріпити упаковку від виробу медичного на пов'язці та підготувати потерпілого до транспортування. (За наявності упаковки медперсонал зможе встановити, який виріб був застосований).

Характеристики

Колір
  • Зелений
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами