Рюкзак UMA кольору хижак

Рюкзак UMA кольору хижак

Продавець:VinDuzel

4.7/5  ( 51 оцінок )

2 670

Немає в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новий камуфляж «ХИЖАК» - найсучасніший камуфляж, створений українськими фахівцями, що розроблявся з урахуванням рекомендацій багатьох військовослужбовців. При його створенні враховувалися характерні особливості різних ландшафтів, в різний час доби, аналізувалися особливості сприйняття людським оком різних колірних схем при можливих варіантах освітлення. В результаті було створено поєднання плям різного розміру, що дозволяє бути максимально не помітним в більшості кризових ситуацій. Порівнюючи інноваційний колір «Хижак» з сучасними маскувальними схемами НАТО, експерти дійшли висновку, що на нашій території він працює навіть краще, ніж, наприклад, американські "MULTICAM" і "A-TACS".

Тактичний рюкзак відрізняється великим об'ємом, підвищеною місткістю для забезпечення більш легкого транспортування речей під час походу або подорожі. Маючи широкі м'які шлейки і додаткові фіксатори, що дозволяють максимально міцно закріпити рюкзак, він забезпечує великий ступень комфорту під час пересування. Навантаження рівномірно розподіляється по всьому тілу завдяки великій кількості фіксуючих шлейок. Всі матеріали, які використані у виробі, захищені від впливу шкідливих факторів навколишнього середовища. Навіть після декількох років активного використання, тканина та фурнітура не піддаються деформаціям.

Характеристики:
Матеріал: Cordura 1000den
Об'єм: 25,8л
Вага: 950 грамів
Розміри: 49×31×17 см
Колір: хижак

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • 1000D Cordura
Вага
  • 950г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами