M-TAC плитоноска CUIRASS FAST QRS GEN.II BLACK

M-TAC плитоноска CUIRASS FAST QRS GEN.II BLACK

Розмір: оберіть потрібний варіант

Колір: Чорний

Продавець:PlumbingShop

4.5/5  ( 24 оцінок )

6 325

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-TAC ПЛИТОНОСКА CUIRASS FAST QRS GEN.II BLACK

M-Tac плитоноска Cuirass Fast QRS Gen.II – це нова генерація індивідуального бронезахисту в лінійці PLATE CARRIER. Сумісна зі стандартними бронеплитами ESAPI (USA) Medium (31.8 х 24.1 см) зі скошеними верхніми кутами.

Нове покоління M-Tac плитоноски Cuirass Fast QRS оснащене спеціальною Molle панеллю, що дозволить розмістити підсумки, кобури, аптечки, органайзери та інше спорядження. Щоб уникнути випадкового зривання з основи Velcro, вона кріпиться до строп на плитоносці за допомогою карабінів Woojin.

Основною особливістю моделі FAST є фастекси швидкого скидання з фурнітури 2М ROC Buckle, що розміщені на плечовій частині плитоноски. Таке рішення дозволяє за лічені секунди розстібнути плитоноску, просто потягнувши за темляки у напрямку стрілочок.

Плитоноска виготовлена з високоякісного матеріалу Cordura 500D – надміцної тканини, стійкої до стирання і високих навантажень. З внутрішньої сторони є вставки з 3D сітки, які забезпечують амортизацію та циркуляцію повітря. Ергономічні плечові лямки зручні у використанні й органічно повторюють контури тіла. Скелетоподібний камербанд значно зменшує вагу виробу і при необхідності дозволяє розмістити підсумки.

На фронтальній частині виробу знаходиться Velcro-панель з прорізами, на яку можна закріпити Molle-сумісне спорядження та ID-ідентифікатори. Вгорі плитоноски дизайнери бренду передбачили невелике адміністративне відділення на вологозахисній блискавці AquaGuard. Дана кишеня розрахована на зберігання невеликих плоских речей, таких як посвідчення, ключі, запальничка та інші предмети.

Ззаду є класичний Molle-інтерфейс і ручка для евакуації, яка в похідному положенні фіксується до спинки панелями Velcro.

Плитоноска Cuirass Fast QRS Gen.II стане відмінним вибором для любителів сучасного тактичного спорядження.

Матеріал:

Cordura 500D

Підходить під:

стандартні бронепластини ESAPI Medium (31.8 х 24.1 см) зі скошеними верхніми кутами

Характеристики

Матеріал
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами