Наколінники Tactical Defence чорні

Наколінники Tactical Defence чорні

Продавець:VinDuzel

4.7/5  ( 54 оцінок )

1 335

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наколінники виконані за зразком наколінників армії США. Були збережені захисні властивості, можливість швидкого скидання, та була покращена форма подушок, які забезпечують більше зручності та комфорту в процесі експлуатації.

Накладка наколінника виконана з високоякісного матеріалу (суміш твердого та м’якого пластику), який забезпечує як міцність, так і еластичність, дозволяючи легко згинати ногу в коліні. Накладка кріпиться до основи за допомогою металевих люверсів з порошковим покриттям, забезпечуючи надійне з’єднання. До ноги наколінники кріпляться за допомогою подвійних застібок. Зверху – еластична резинка завтовшки 40 мм, завдяки їй не передавлюється нога, і ця резинка розтягується в залежності від об’єму ноги. Для того, щоб наколінник був надійно закріплений на нозі, не сповзав і тримався в одному положенні нижня застібка – це нееластична стропа завтовшки 40 мм. І верхня і нижня застібки регулюються по довжині.
Функція fast drop (швидке скидання) дозволяє швидко надягати та знімати наколінники: на кінцях застібок спеціальні міцні защепи та кнопка фіксації на самих наколінниках.
Міцна накладка у поєднанні із м’якою подушкою дозволяє поглинати навіть найсильніші удари. Гнучкість та м'якість наколінників забезпечує їх комфортне використання при стрільбі з одного коліна, виконанні маневрів та при ударах різного характеру. Такий наколінник є більш комфортним при довготривалому використанні.

Характеристики:
Матеріал: пластик,
Розміри: 18*24 см,
Вага: 504 г,
Колір: чорний

Характеристики

Матеріал
  • Пластик
Вага
  • 504г
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами