Магазин механічний Tornado SR25 120 bbs Tan

Магазин механічний Tornado SR25 120 bbs Tan

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

614

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Механічний (mid-cap) магазин для страйкбольних реплік гвинтівки SR-25.

Нагадаємо, гвинтівка SR-25 була розроблена в середині 1990-х років Юджином Стоунером — творцем оригінальних AR-10 та AR-15. Вона стала популярною спочатку серед поліцейських снайперів, потім — серед бійців спецпідрозділу Navy SEALs; на початку 2000-х на цю зброю звернуло увагу Командування сил спеціальних операцій США (SOCOM), а в середині тих же 2000-х (у модифікації M110 SASR) гвинтівка поступила на озброєння стрільців Армії США. Наразі ця зброя, в різних версіях, використовується, зокрема, військовими підрозділами Австралії та Ізраїлю, а також польським загоном спецпризначення GROM.

Магазин механічний Tornado SR25 120 bbs Tan виготовлений з міцного пластику. Він відрізняється достовірним зовнішнім виглядом — з обох боків розміщені прозорі вставки, через які можна бачити імітацію бойових набоїв. Крім того, бічна поверхня доповнена рельєфним візерунком, котрий сприяє надійності утримання при різноманітних маніпуляціях. Місткість у 120 кульок є загалом середнім показником, але для гвинтівок формату DMR, які передбачають переважно одиночну стрільбу, це досить солідний боєзапас. Таким чином, даний магазин може стати чудовою альтернативою бункеру: він вміщує пристойну кількість кульок і в той же час вони не торохтять усередині (як це трапляється з бункерами) і не видають позицію гравця.

При використанні магазинів mid-cap слід дотримуватися таких правил:

— Перед першим заряджанням магазин варто змастити невеликою кількістю силіконового мастила. Змащування варто періодично повторювати.

— При першому заряджанні магазин не можна наповнювати до максимума.

— Перша зарядка має здійснюватися всього кількома кульками. Після цього слід спустошити магазин, зарядити на 10 кульок більше, знову спустошити, зарядити ще на 10 кульок більше — і так далі до досягнення повної місткості.

— При зберіганні магазин має бути пустим.

Характеристики:

Тип: механічний (mid-cap)
Сумісність: SR25
Місткість: 120 кульок
Матеріал: пластик
Вага: 230 г
Колір: tan

Характеристики

Вага, г
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами