Штурмова гвинтівка Cyma M14 Olive

Штурмова гвинтівка Cyma M14 Olive

Продавець:Active Service

5/5  ( 36 оцінок )

4 780

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна версія гвинтівки M14, випущена відомим брендом Cyma.

Варто згадати, що оригінальна M14 була основною бойовою гвинтівкою Збройних сил США у 1959 – 1964 роках, до прийняття на озброєння її наступниці — М16. Однак навіть після цього вона продовжила свою службу — зокрема, у вигляді снайперських та марксменських гвинтівок. Зараз існує величезна кількість модифікацій M14, багато з них продовжують серійно випускатися. Втім, конкретно ця модель імітує класичну, оригінальну версію гвинтівки: з рушничним форматом рукоятки, стволом стандартної довжини та штатним щільовим полум’ягасником. Втім, стандартна ліва різьба 14 мм дозволяє встановити замість нього інший аксесуар — в тому числі глушник або трасерну насадку.

Однією з націкавіших особливостей гвинтівки Cyma M14 Olive є металевий затвор, який при пересмикуванні видає характерний звук. Завдяки цьому дану модель обов’язково оцінять ентузіасти-реконструктори та інші прихильники максимальної достовірності. Як і бойовий оригінал, гвинтівка має одиночний та автоматичний режими стрільби; а довгий внутрішній стволик сприяє хорошій точності і купчатості навіть на досить значних відстанях. Таким чином, ця модель може стати як основою для створення снайперського чи марксменського комплексу, так і непоганим варіантом для динамічного бою на середніх дистанціях. Штатні прицільні пристрої складаються з мушки та регульованого цілика.

Ложе та приклад гвинтівки виготовлені з міцного пластику, також цей матеріал використаний для окремих внутрішніх деталей. Інші елементи конструкції — металеві, а полум’ягасник та  Рукоятка і цівка мають рельєфну поверхню, котра запобігає ковзанню і забезпечує надійне утримання у руках.

Всередині приводу встановлено гірбокс версії v7 з посиленими сталевими шестернями на 6-міліметрових втулках. Це забезпечує надійність та високу стійкість до навантажень. Штатна пружина М110 забезпечує початкову швидкість кульки на рівні 110 – 116 м/с. Ще одна особливість “нутрянки” — направлена голова поршня, котра підвищує ефективність усього механізму. При всьому цьому гвинтівка є сумісною з великою кількістю деталей та аксесуарів від сторонніх виробників, що дає надзвичайно широкі можливості для тюнінгу.

Кожен привід має унікальний серійний номер та проходить контроль якості з тестовим відстрілом на хронографі XCORTECH X3200.

Товар комплектується виробником акумулятором і зарядним пристроєм не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!

Комплектація:

- привід;
- магазин;
- акумулятор та зарядний пристрій не у всіх партіях.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: до 116 м/с
Дульна енергія:  до 1,34 Дж
Версія гірбоксу: v7
Діаметр втулок гірбоксу: 6 мм
Хоп-ап: +, регульований
Режими стрільби: одиночний, автоматичний
Довжина: 1130мм
Довжина внутрішнього стволика: 570 мм
Різьба на стволі: 14 мм CCW
Матеріали: метал, пластик
Вага: 3270 г
Колір: olive
Тип магазину: бункер
Місткість магазину: 400 кульок
Матеріал магазину: метал

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
  • Темно-зелений
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами