Пістолет Army Colt 1911 R31 CO2 (Страйкбол 6мм)

Пістолет Army Colt 1911 R31 CO2 (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

4 121

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія класичного “Кольта” М1911, одна з варіацій моделі R31 від CYMA — в цьому випадку виконана у чорному кольорі із коричневими накладками та штатно розрахована на використання балончиків з вуглекислотою. Пістолет майже повністю виготовлено з металу: металевими є кожух-затвор, рамка, магазин, зовнішній стволик та окремі дрібні деталі (спуск, запобіжник і т.п.). Явним виключенням є лише накладки: їх зроблено з міцного пластику, а для надійного утримання в руці на поверхню цього пластику нанесено рельєфну насічку, котра запобігає ковзанню. Вся конструкція відрізняється високою якістю збірки, без люфтів та щілин. А значна вага (близько кілограма) забезпечує відчуття солідності та додатковий реалізм; останньому сприяє також система Blow-back, що повноцінно імітує віддачу та роботу автоматики бойової зброї.

На пістолет встановлено ручний запобіжник прапорцевого типу, що блокує спуск та запобігає випадковим пострілам; перемикач запобіжника розташовано під великим пальцем руки стрільця. Крім цього, у цій моделі передбачено цілком функціональний автоматичний запобіжник у вигляді клавіші у задній частині рукоятки — як і в оригінальному бойовому пістолеті: ця клавіша не дасть натиснути на спуск, доки стрілець не забезпечить міцний хват.

Прицільні прилади пістолета — стандартні, механічні. У конструкції передбачено регульований хоп-ап, для доступу до його налаштувань достатньо зняти кожух-затвор. Ця операція займає лічені секунди та не потребує спеціальних інструментів: достатньо відтягнути кожух-затвор у правильне положення та вийняти штифт-фіксатор.

Помірна початкова швидкість кульки — близько 91 м/с — дозволяє використовувати пістолет для боїв у приміщеннях чи на коротких дистанціях. При цьому, за заявами виробника, ця модель відрізняється досить невеликим споживанням газу у порівнянні з більш потужними аналогами, що робить її відносно економічною у використанні.

До комплекту поставки входить металевий магазин на 29 кульок.

Комплектація:

- пістолет;

- магазин;

- інструкція користувача.

Характеристики:

Джерело енергії: CO2

Початкова швидкість кульки: ~91 м/с

Хоп-ап:+, з можливістю налаштування

Blow-back: +

Довжина: 210 мм

Матеріал: метал (накладки — пластик) 

Колір: чорний

Вага: 995 г

Місткість магазину: 29 кульок. 

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами