Рюкзак Texar Max Pack 85L Black

Оставить отзыв Код:  405322770

Рюкзак Texar Max Pack 85L Black

Оставить отзыв Код:  405322770

Продавец:Active Service

5/5  ( 36 оценок )

4 272

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Надзвичайно місткий рюкзак переважно туристичного призначення, що чудово підходить для дальніх походів. Виготовлений з міцного поліестеру 1000D, що має високу стійкість до розривів та стирання. Основне відділення доповнене шістьма додатковими кишенями: одна велика на передній частині рюкзака, в ній — внутрішня кишеня з сітки; одна — під великою передньою кишенею; одна — на клапані та дві — з боків. Як основне відділення, так і більшість кишень закриваються на застібки-блискавки з подвійними бігунками.

Рюкзак оснащено стропами для кріплення додаткових підсумків, чохлів та іншого додаткового спорядження. Стропи розміщені зпереду та по боках, а також на кожній кишені та на основних лямках. Самі лямки доповнені двома ременями — на грудях та на стегнах — що дозволяє оптимально підлаштувати підвісну систему під фігуру користувача та раціонально розподілити навантаження. Додаткову зручність забезпечують амортизаційні підкладки, розміщені там, де спинка прилягає до тіла. 

Як і більшість продукції Texar, рюкзаки Max Pack відносяться до тактичного спорядження і випускаються у кількох варіантах забарвлення, в тому числі камуфляжного. Однак ця версія має нейтральний чорний відтінок — ідеальний варіант для тих, хто не є палким прихильником мілітарного стилю або не хоче явно афішувати свої захоплення.

Характеристики:

Місткість: 85 л

Матеріал: поліестер 1000D

Додаткових кишень: 6

Колір: чорний

Габарити: 70 х 35 х 35 см

Вага: 2800 г

Характеристики

Объем, л
Цвет
Назначение
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами