Пенал калібр 7.62 для АКМ / АКМС

Пенал калібр 7.62 для АКМ / АКМС

Продавець:Militspot

5/5  ( 15 оцінок )

750

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штатний пенал з приладдям для чищення автомата Калашникова АКМ, АКМС калібр 7.62.

У повній комплектації - 5 предметів (протирка, йоржик, викрутка, виколотка і шпилька).

Пенал служить для зберігання протирки, йоржика, викрутки, виколотки і шпильки. Він закривається кришкою. Пенал застосовується як шомпольна муфта при чищенні і змащенні каналу ствола, як рукоятка для викрутки при вгвинчуванні і вигвинчуванні мушки і для повороту замикача газової трубки. Пенал має наскрізні отвори, у які вставляється шомпол під час чищення автомата; овальні отвори для викрутки і прямокутний отвір для повороту замикача газової трубки під час розбирання та складання автомата. Бічні отвори на кришці пеналу призначені для вибивання, що використовується для зняття кришки пеналу зі ствола або з пеналу.

Кришка застосовується як дульна накладка при чищенні канала ствола; вона має отвір для спрямування руху шомпола, внутрішні виступи та вирізи для кріплення на компенсаторі або на муфті ствола.

Протирка застосовується для чищення та змащування каналу ствола, а також каналів та порожнин інших частин автомата.

Йоржик використовується для чищення каналу ствола розчином РЧС.

Викрутка застосовується під час розбирання та збирання автомата. Виріз на кінці викрутки призначений для загвинчування і викручування мушки, а бічний виріз - для закріплення протирки на шомполі. Для зручності користування викруткою вона вставляється у бічні отвори пеналу. При чищенні каналу ствола викрутка вкладається в пенал поверх головки шомпола.

Виколотка також застосовується під час розбирання та складання автомата. Вона служить для вибивання осей УСМ та для зняття кришки пеналу зі ствола.

Шпилька застосовується при збиранні ударно-спускового механізму. Вона притримує шептало одиничного вогню й уповільнювач курка з пружиною на спусковому гачку.

Характеристики

Калібр, мм
  • 7.62
Кількість в упаковці, шт
  • 7
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами