Тактичні рукавички повнопалі демісезонні для ЗСУ армійські сенсорні із захистом на кісточках М/8 Зелений

Тактичні рукавички повнопалі демісезонні для ЗСУ армійські сенсорні із захистом на кісточках М/8 Зелений

Продавець:EvdOk

4.5/5  ( 30 оцінок )

450

390

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні рукавички повнопалі демісезонні для ЗСУ армійські сенсорні із захистом на кісточках М/8 Зелений

Тактичні штурмові рукавички надають надійний захист рук від порізів, саден і забитих місць. Їхня відмінна якість і надійність роблять їх незамінним аксесуаром для військовослужбовців.

Важливі особливості:

1. Захисні гумові вставки: Ці рукавички обладнані захисними гумовими вставками, які ефективно захищають кісточки кисті від можливих травм і ударів.

2. Протиковзна накладка на долоні: На долонях рукавичок розміщена посилена протиковзна накладка з полімерного матеріалу EVA. Під нею знаходиться 3 мм шар полорона, що гарантує запобігання серйозним травмам і ударам долоні при падіннях.

3. Застібка на липучці (Velkro): Манжета рукавичок надійно закривається за допомогою липучки (Velkro), забезпечуючи надійну фіксацію на руці.

4. Дихаюча та еластична тканина: Рукавички виготовлені з дихаючої та еластичної тканини, яка ефективно відводить вологу та не обмежує свободу руху рук.

5. Сенсорні накладки: Великий та вказівний пальці рукавичок обладнані спеціальними сенсорними накладками, що дозволяє взаємодіяти з сенсорними екранами гаджетів без необхідності знімати рукавички.

Ці штурмові тактичні рукавички забезпечують високий рівень захисту та комфорту для військовослужбовців, що дозволяє їм зосередитись на виконанні своїх завдань у найрізноманітніших умовах.

Для того щоб визначити чи підійде розмір рукавичок, виміряйте окружність долоні біля основи чотирьох пальців, за винятком великого пальця і довжину від кінчика середнього пальця до зап'ястя:

Розмір М/8:

  • довжина від кінчика середнього пальця до зап'ястя: 19 см;
  • окружність долоні 22 см;

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами