Антабка Magpul MSA - MOE SLING ATTACHMENT MAG504-BLK

1 відгук Код:  405356856

Антабка Magpul MSA - MOE SLING ATTACHMENT MAG504-BLK

1 відгук Код:  405356856

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

1 741

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul MSA - MOE SLING ATTACHMENT MAG504 — надійне і ефективне рішення для прикріплення ременя до зброї. Завдяки цьому аксесуару стрілець отримує додаткову точку кріплення для збройового ременя, завдяки чому вона буде хорошим вибором для тих операторів стрілецького озброєння, які прагнуть забезпечувати максимальний комфорт і підвищену функціональність.

Незалежно від того, чи є ви мисливцем, стрільцем або служите в Збройних сил, ця антабка забезпечить вам зручність і надійність в будь-якій ситуації. Матеріалом виробництва була обрана високотехнологічна загартована сталь, чим пояснюється здатність аксесуара забезпечувати тривалий час функціонування.

Покриття Melonite надає стійкість до зносу і корозії, забезпечуючи довгий термін експлуатації навіть в найсуворіших умовах. Однією з ключових особливостей є простота установки. Вона легко і надійно прикріплюється безпосередньо до цівки MOE, забезпечуючи нерухоме і безпечне кріплення.

В результаті чого оператор отримує повну впевненість в тому, що надійність кріплення буде забезпечена на 100%, навіть за умови інтенсивного застосування. Виготовлена в США, що підкреслює її високу якість і відповідність суворим стандартам виробництва. Купуючи цю антабку, покупець точно знає, що отримує продукт, який був створений з використанням передових технологій і пройшов суворий контроль якості.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ігор Ваколюк
    Відгук від покупця. Продавець: Military Technology

    Якісний товар