База QD антабки BCM на KeyMod. К: чорний BCM-KMSM

База QD антабки BCM на KeyMod. К: чорний BCM-KMSM

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

1 420

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

База QD антабки BCM на KeyMod розроблена з урахуванням стандартних монтажних отворів інтерфейсу KeyMod, забезпечуючи надійне та легке кріплення до зброї. Низький профіль бази покращує мобільність стрілка та знижує ймовірність фактора застрягань, зачепів. Завдяки цій особливості, стрілець може ефективно переміщатися і швидко реагувати на тактичні ситуації, що змінюються.

База спроектована з урахуванням сумісності зі стандартними клавішами швидкознімних антабок. Це забезпечує просту інтеграцію з різними видами антабок, дозволяючи стрілцю швидко змінювати положення зброї залежно від ситуації. Зверніть увагу, що антабка не входить до комплекту постачання.

База обладнана 8-позиційним блокуючим інтерфейсом, який дає повний 360° доступ для встановлення швидкознімної антабки в будь-якому положенні. Ця база розроблена з використанням трьох точок кріплення KeyMod, забезпечуючи максимальну стабільність та надійність. Отвори для кріплення точок дозволяють рівномірно розподілити навантаження, що сприяє довговічності та стійкості до впливу зовнішніх факторів. Продумана суцільнометалева конструкція бази забезпечує високу міцність та довговічність.

Виробничі потужності Bravo Company USA розташовуються на території США, там виробляється вся продукція. Цим пояснюється найвища якість як сировини, так і збірки. У результаті покупець отримує чудову американську якість за прийнятною ціною.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами