Подвійний складний приклад Strike Industries та скоба для AR-15 SI-FSA-DUAL

Подвійний складний приклад Strike Industries та скоба для AR-15 SI-FSA-DUAL

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

17 850

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Подвійний складний приклад і скоба для AR-15 — унікальна розробка від Strike Industries, стала першою завдяки інноваційній системі складання, яка забезпечує незрівнянну інтуїтивність використання. Розкладання відбувається миттєво та природно, надаючи оператору моментальний доступ до повнорозмірного прикладу.

Один із ключових плюсів цього прикладу – його універсальність. Він може бути складений ліворуч або праворуч у будь-який момент, що дає користувачеві максимальну свободу у виборі конфігурації залежно від ситуації та індивідуальних переваг. Конструкція забезпечує міцну фіксацію у складеному положенні, запобігаючи випадковому розгортанню при транспортуванні або зберіганні. Це забезпечує надійність та безпеку в будь-яких умовах.

Сталева петля забезпечує міцність та довговічність, а алюмінієві компоненти (основа, адаптер та стійка) виконані з високоміцного алюмінію 6061-T6, забезпечуючи легку вагу прикладу без шкоди для міцності.

Приклад і скоба розроблені для безпосереднього кріплення до інтерфейсу 1913 року Picatinny, забезпечуючи максимальну стійкість і точність при стрільбі. Інтеграція з Picatinny дозволяє легко та швидко встановити чи зняти приклад у будь-якій ситуації. Для додаткового комфорту та безпеки в комплект входить гумовий протиковзкий потиличник, що запобігає ковзанню та забезпечує стійкість при стрільбі.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами