Магазин AMEND2 Mod-2 для AR-15 на 30 набоїв — чорний 556MOD2BLK30

Магазин AMEND2 Mod-2 для AR-15 на 30 набоїв — чорний 556MOD2BLK30

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

800

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Магазин Amend2 Mod-2 для AR-15 на 30 патронів у чорному кольорі розроблений відповідно до суворих стандартів, щоб забезпечувати надійну та стабільну роботу в найекстремальніших умовах. Незалежно від того, чи перебуваєте ви в умовах високої вологості, сильних коливань температур або в запиленому середовищі, тому з цим магазином AR-15 працюватиме без збоїв.

Штовхач в Amend2 Mod-2 запобігає нахилу патронів у магазині, забезпечуючи їх плавну і надійну подачу в ствол зброї. Це не тільки підвищує продуктивність, а й знижує ймовірність уповільнення роботи в критичних ситуаціях.

Магазин оснащений пружиною, матеріалом виробництва якої є нержавіюча сталь, що гарантує стабільну продуктивність упродовж тривалого терміну функціонування. Ця пружина характеризується також високим ступенем стійкості до зносу, завдяки чому його характеристики зберігаються повною мірою навіть за інтенсивного використання і в несприятливих умовах.

Місткість у 30 набоїв робить його ідеальним придбанням для тих, кому потрібна вогнева міць та ефективність. Виробляється в США з використанням передових технологій, що повністю відповідає високим стандартам якості американського виробництва.

Характеристики

Калібр
Кількість патронів
Місткість магазина
Модель зброї
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами