Масло Clever Ballistol Gunex-2000 400мл. рушничне, спрей

Масло Clever Ballistol Gunex-2000 400мл. рушничне, спрей

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

647

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Масло Clever Ballistol Gunex-2000 400мл. рушничне, спрей

Gunex 2000 ― досконале масло для довгострокової захисту частин оголеного металу, навіть при вкрай несприятливих умовах (від -50°С до 100°С). Це масло проникає в область між металом і вологою, виділяє найтонші тріщинки, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. Gunex 2000 не містить силікону, хлорованих гідро-карбонатів і руйнують озон речовин CFC.

Можливості застосування: Захист, захист та підтримка інструментів, точних механізмів, вимірювальних приладів у всіх кліматичних зонах, в тому числі в тропічних регіонах. Ідеальний при проміжному зберіганні або транспортуванні напівфабрикатів або готових виробів із сталі або заліза в приміщенні або поза оного.

Полювання, стрільба, риболовля:Gunex 2000 видаляє залишки пороху і томпак, зберігає механізми гладкими у мисливську зброю, пістолети та револьвери і захищає їх. Смолисті і недоброякісні олії розчиняються, жолоби і поверхні знову починають сяяти. Рекомендується використовувати для підтримки зброї, рибацьких вудок, котушок, біноклів і т. д. Gunex 2000 забезпечує довгостроковий захист від іржі навіть у вологих погодних умовах.

Gunex 2000 прекрасно подходит и для использования в быту, устраняя результаты вредного воздействия и обеспечивая дальнейшую защиту любых металлических деталей и механизмов. Помогает в уходе за автомобилями и мотоциклами. Предохраняет дверные замки от замерзания, растворяет смолы и грязь на покрытии краски, защищает металлические и хромированные части от коррозии в течение длительного времени. Сохраняет контакты аккумулятора и зажигания чистыми, влага удаляется; также помогает избежать течи. Более того, Gunex 2000 ― просто незаменим при уходе за лодками и яхтами. Захищає і підтримує котушки, лебідки, рухомі частини, оголений метал, гвинтову різьба, коміри і ролики в будь-яких умовах, будь то солона вода або солоне повітря. Ідеальний для зимової обробки човнів.

 

Характеристики

Об'єм, мл
  • 400
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами