Піна очищувач для пластику HTA Plastic Cleaner 250 ml

Піна очищувач для пластику HTA Plastic Cleaner 250 ml

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 168 оцінок )

99

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Піна очищувач для пластику HTA Plastic Cleaner 250 ml


Стане відмінним вибором для чищення не тільки побутових пластикових виробів, а навіть прикладів зброї, ложей і цівки з пластику.

Професійна піна-очисник для пластику High Tech Aerosol HTA Plastic Cleaner 250 мл - ефективно видаляє пил, бруд, жир, наліт, чорнило, нікотинові плями та відбитки пальців. Підходить для будь-яких пластикових поверхонь, також можна використовувати для вінілу, кераміки, хрому та ін.

Унікальний склад дозволить заповнити та приховати дрібні подряпини, надавши поверхні первісного вигляду. Інноваційна формула утворює багату піну, яка завдяки глибокій здатності, що проникає, виводить навіть глибокі забруднення.

До складу входять антистатичні елементи, які надовго захистять поверхню від нового осідання пилу та інших дрібних частинок. Захисні властивості посилять стійкість до ультрафіолету та до знебарвлення поверхні. Піна не стікає та ефективна навіть на повністю вертикальних поверхнях. Після застосування не залишає розлучень і надає поверхні блиску.

Спосіб застосування. Поступово нанесіть піну на поверхню, що очищається, з відстані 10-15 см. Розпиліть спрей на поверхні і зачекайте 1-3 хвилини для проникнення засобу. Протріть сухою серветкою. Щоб надати ефекту блиску, відполіруйте поверхню м'якою тканиною. Термін придатності до споживання: 60 місяців.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 250
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами