Тактичні зимові рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter XXL

Тактичні зимові рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter XXL

Продавець:NAV

4.9/5  ( 153 оцінок )

1 620

1 490

Гарантія. 3 місяці гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні зимові рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter

Зима - це час, коли важливо забезпечити своє тіло всебічним захистом від холоду і вітру. І особливо важливо мати належні рукавиці, які забезпечать комфорт і надійний захист вашим рукам. Такі вимоги в повній мірі відповідають тактичні зимові рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter

Модель SUB35 Realtree EDGE™ виготовлена з водонепроникного матеріалу на який нанесений оригінальний камуфляжний принт Realtree Edge™, а долоня з не ковзкої водовідштовхуючої синтетичної шкіри. Рукавички всередині доповнені утеплювачем 3M™ Thinsulate™, що забезпечує підвищення теплоізоляційних властивостей. Синтетична шкіра дозволяє користуватися смартфоном та іншими сенсорними пристроями, не знімаючи рукавичок. Додатково на долоню нанесений не ковзкий силіконовий принт Padlock™, який покращує зчеплення. Для підвищення комфорту під час використання рукавичок всередині розміщення пінна вставка в зоні долоні.

Рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter - це надійний захист від негоди і морозів. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують збалансовану комбінацію теплоізоляції, вентиляції і вологостійкості. Ідеально підходять для активного відпочинку на природі, полювання, риболовлі або зимових видів спорту.

Одним з головних переваг цих рукавиць є їх універсальність і здатність витримувати різні погодні умови. Завдяки водонепроникному матеріалу, рукавиці захищають від вологи і снігу. Утеплювач забезпечує тепло, не допускаючи перегріву рук. Водонепроникна мембрана дозволяє шкірі "дихати", запобігаючи утворенню поту і неприємного запаху.

Крім того, Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter використовують технології, що забезпечують надійну фіксацію на руці , зручний хват та сумісні із сенсорним екраном. Липучка на руці дозволяє підігнати рукавиці під необхідний об'єм зап'ястя і зафіксувати їх в потрібному положенні. Це забезпечує надійну фіксацію і комфорт при активних рухах.

Рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter мають підсилені вставки на пальцях і долоні, які забезпечують додаткову міцність і зносостійкість. Це дозволяє використовувати їх в умовах посиленого навантаження і забезпечує тривалий термін експлуатації. Крім того, вони мають спеціальні подушечки на долоні, що забезпечують додатковий комфорт при тривалому використанні.

Рекомендовані виробником сфери використання:

  • прибирання снігу
  • експлуатація обладнання
  • спорт на відкритому повітрі
  • полювання та стрілецький спорт
  • технічне обслуговування та ремонт

Ми пропонуємо вам придбати тактичні зимові рукавиці Mechanix SUB35 Realtree EDGE Winter XL для максимального комфорту і захисту в холодну пору року. Вони стануть надійними помічниками в будь-яких погодних умовах і забезпечать вашим рукам комфорт і захист.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами