Піна для чищення стволів HTA FOAM BORE CLEANER 250 мл

Піна для чищення стволів HTA FOAM BORE CLEANER 250 мл

Продавець:EPN_lab

5/5  ( 39 оцінок )

229

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Піна застосовується для чищення внутрішньої поверхні каналу стовбура нарізної та гладкоствольної зброї. Підходить для мисливської, спортивної, бойової, антикварної зброї, дрібної та великої калібру. Очищає від мідних відкладень, порохового нагару, частково розчиняє залишки латуні, свинцю і бруду, що в'ївся.

Щільна консистенція піни дозволяє проникати у важкодоступні місця, надійно та довго підтримує поверхню каналу ствола в ідеальному стані. Не містить у складі аміаку. Чи не токсична. Завдяки спеціальній гнучкій трубці метод очищення за зручністю та безпекою перевершує очищення жорсткими йоржами.

Увага! Не допускайте попадання піни в механізм затвора ударно-спускового механізму на дерев'яні та лаковані поверхні.


Розроблено відповідно до високих сучасних вимог щодо догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 3 роки.

USA PREMIUM QUALITY
Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої у США. Виробництво компонентів здійснюється виключно на території Сполучених Штатів Америки, де якість продукції ретельно контролюється на кожному рівні.

Контроль за розробкою нової продукції передбачає встановлення вимог до якості та технічного рівня. У США вважають, що контроль за якістю значно впливає як на високоякісне виготовлення продукції. Тому контроль якості продукції посилюється усім стадіях її життєвого циклу. І несе як перевірочний, а й аналітичний характер. Призначення контролю матеріалів та комплектуючих виробів у тому, щоб запустити у виробництво лише ті, які повністю забезпечать якість готової продукції. Але, мабуть, найважливішим критерієм ефективності системи управління якістю вважається ступінь задоволення запитів. Для тих, хто цінує високу якість!

NEW TECHNOLOGY 360 °

Оновлена технологія дозволяє наносити спрей у будь-якому положенні (нагору дном). Це забезпечує комфорт та зручність при використанні.

Наявність спеціального 360-градусного (подвійного) клапана дозволяє легко використовувати продукти там, де доступ обмежений або є необхідність застосування балона під складними кутами нахилу. Для обробки важкодоступних деталей або поверхонь необхідно змінити положення аерозольного балона під час розпилення або розпилювати з перевернутого балона.

 

MADE SAFE NON TOXIC
Друк «MADE SAFE NON TOXIC» на продукті означає, що продукти виготовлені з безпечних інгредієнтів, які практично не завдають шкоди екосистемі та створені на основі провідних світових стандартів.

Ми робимо все можливе, щоб досліджувати інгредієнти щодо загальної токсичності. Вивчаючи молекулярну структуру продукту, наші вчені визначають, чи є елементи безпечними для використання у продукті. Компоненти були ретельно досліджені вченими, щоб переконатися, що вони виготовлені без токсичних розчинників. Також інгредієнти вивчаються хіміками щодо загальної шкоди для екосистеми, а також токсичності для водних організмів і тварин. Ми завжди прагнемо захищати ваше здоров'я та надавати більш безпечні та здорові продукти. І цей друк дозволяє нам підняти якість на новий рівень!

Характеристики

Об'єм, мл
  • 250
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами