Очисник нагару та карбонових відкладень HTA CARBON REMOVER 400 мл

Очисник нагару та карбонових відкладень HTA CARBON REMOVER 400 мл

Продавець:EPN_lab

5/5  ( 39 оцінок )

329

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Детальна інструкція із застосування:

 

Застосовується для швидкого очищення нарізної та гладкоствольної зброї. Підходить для мисливської, спортивної, бойової, антикварної зброї, дрібної та великої калібру. Не містить у складі аміаку. Чи не токсичний. Дозволяє чистити поверхню без особливих зусиль.

Проникає у важкодоступні місця, розчиняє нагар, видаляє стійкі залишки мастила, масляні та вугільні частинки, що прилипли до металу. Рекомендується для очищення системи викиду патронів у револьверах та пристрої подачі патронів у пістолетах, які схильні до засмічення залишками пороху. Збереже зброю, яка справно-функціонує при щоденному її використанні.

Розроблено відповідно до високих сучасних вимог щодо догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 5 років.

OZONE FRIENDLY
Продукти не містять озоноруйнівних компонентів та безпечні для атмосфери.

NEW TECHNOLOGY 360 °
Оновлена технологія дозволяє наносити спрей у будь-якому положенні (нагору дном). Це забезпечує комфорт та зручність при використанні.

USA PREMIUM QUALITY
Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої у США. Виробництво компонентів здійснюється виключно на території Сполучених Штатів Америки, де якість продукції ретельно контролюється на кожному рівні.

Контроль за розробкою нової продукції передбачає встановлення вимог до якості та технічного рівня. У США вважають, що контроль за якістю значно впливає як на високоякісне виготовлення продукції. Тому контроль якості продукції посилюється усім стадіях її життєвого циклу. І несе як перевірочний, а й аналітичний характер. Призначення контролю матеріалів та комплектуючих виробів у тому, щоб запустити у виробництво лише ті, які повністю забезпечать якість готової продукції. Але, мабуть, найважливішим критерієм ефективності системи управління якістю вважається ступінь задоволення запитів. Для тих, хто цінує високу якість!

Характеристики

Об'єм, мл
  • 400
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами