Консерваційне масло для зброї HTA RUST PREVENT 200 мл

Консерваційне масло для зброї HTA RUST PREVENT 200 мл

Продавець:EPN_lab

5/5  ( 39 оцінок )

229

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Детальна інструкція із застосування:

Масло застосовується для змащування і захисту при тривалому терміні зберігання нарізної та гладкоствольної зброї. Підходить для мисливської, спортивної, бойової, сигнальної, антикварної зброї дрібного і крупного калібру. Безпечне для людини і навколишнього середовища, що підтверджує наявність харчового допуску NSF Н1.

Гарантує надійний захист зброї від корозії, зберігає його первісний вигляд і стан навіть при тривалому зберіганні на відкритому повітрі. Масло створює на поверхні нейтрально кислотно-лужне середовище, не твердіє, не склеює механізм при широкому діапазоні температур від -20°С до +160°С. Ідеально підходить для догляду за ножами. Має приємний аромат.
Розроблено відповідно до високих сучасних вимог по догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали і сировина найвищої якості, вироблено в США за стандартами, технологіями і під контролем НТА MUNICH GmbH . Термін придатності спрею 5 років.

(FPSL) FOOD PROCESSING SAFE LUBRICANTS
Спеціальні безпечні мастильні матеріали для харчової та фармацевтичної промисловості, при використанні яких за призначенням не можна виключити технічно неминучий контакт з продуктами харчування.

Усі компоненти мастил відповідають нормам та вимогам, що виставляються до сучасних продуктів даного типу. Матеріали нешкідливі для здоров'я, не мають запаху та смаку. Вони відповідають суворим вимогам NSF International. NSF International – це міжнародна незалежна організація, акредитована на проведення реєстрації нехарчових сполук, у тому числі аерозольних продуктів, очищувачів та хімічних реагентів для обробки води, що використовуються у харчовій промисловості. Відповідно до вимог NSF виробники продовольчих товарів, а також лікарських та косметичних засобів зобов'язані визначити всі небезпечні точки на підприємстві, де можливий контакт із продукцією, що випускається. На цих ділянках виробники повинні застосовувати безпечні мастила.

USA PREMIUM QUALITY
Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої у США. Виробництво компонентів здійснюється виключно на території Сполучених Штатів Америки, де якість продукції ретельно контролюється на кожному рівні.

Контроль за розробкою нової продукції передбачає встановлення вимог до якості та технічного рівня. У США вважають, що контроль за якістю значно впливає як на високоякісне виготовлення продукції. Тому контроль якості продукції посилюється усім стадіях її життєвого циклу. І несе як перевірочний, а й аналітичний характер. Призначення контролю матеріалів та комплектуючих виробів у тому, щоб запустити у виробництво лише ті, які повністю забезпечать якість готової продукції. Але, мабуть, найважливішим критерієм ефективності системи управління якістю вважається ступінь задоволення запитів. Для тих, хто цінує високу якість!

MADE SAFE NON TOXIC
Друк «MADE SAFE NON TOXIC» на продукті означає, що продукти виготовлені з безпечних інгредієнтів, які практично не завдають шкоди екосистемі та створені на основі провідних світових стандартів.

Ми робимо все можливе, щоб досліджувати інгредієнти щодо загальної токсичності. Вивчаючи молекулярну структуру продукту, наші вчені визначають, чи є елементи безпечними для використання у продукті. Компоненти були ретельно досліджені вченими, щоб переконатися, що вони виготовлені без токсичних розчинників. Також інгредієнти вивчаються хіміками щодо загальної шкоди для екосистеми, а також токсичності для водних організмів і тварин. Ми завжди прагнемо захищати ваше здоров'я та надавати більш безпечні та здорові продукти. І цей друк дозволяє нам підняти якість на новий рівень!

Характеристики

Об'єм, мл
  • 200
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами