Костюм Softshell синій меланж 54

Костюм Softshell синій меланж 54

Продавець:Voloshyn

4.5/5  ( 351 оцінок )

3 624

2 899

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Одяг softshell — має досить широкий спектр використання, які, однак, об'єднує загальна ідея — захист від негоди за мінімальної ваги та об'єму. Цей тип костюма чудово зарекомендував себе в складних погодних умовах, то чи сильний проливний дощ, чи то вітряна погода, ви завжди будете в цьому костюмі в зоні комфорту. Також є під мишками вентиляційний клапан для додаткового надходження повітря. Концепція soft shell виникла в противагу традиційному одязі (hard shell), коли для захисту від вітру та вологи використовується один окремий штормовий шар одягу, а для теплоізоляції інший тип одягу утеплений флісом. А в нинішній час ці два типи об'єднавши в один, завдяки новим технологіям і створили прекрасну тканину «SOFT SHEL», яка підійде для рибалок і грибників, мисливців та інших професій, працюють у непростих погодних умовах. Так що вибирайте забарвлення і в добрий шлях.

Призначення: полювання, туризм, активний відпочинку. Материал: мембрана SOFT SHELL Hi-Tech. Водостійкість — 8000 мм паропроникність – 5000 г./м2/24 час.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Костюм тактичний Softshell синій меланж 46
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами