Чохол Hunterland Automatic Rifle Bag

Чохол Hunterland Automatic Rifle Bag

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

5 084

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохли від фірми Hunterland призначені для захисту та зберігання і носіння зброї з оптикою, від різноманітних впливів, у тому числі й погодних. Зовні вони обшиті високоякісним замшевим матеріалом а всередині заповнені спеціальним спіненим наповнювачем. Такий матеріал запобігає проявам потертостей і подряпин на вашій зброї. По всій довжині чохла розташована блискавка, яка повністю відкриває доступ до вмісту, а також регульований по довжині ремінь, який забезпечує зручність та максимальний комфорт під час транспортування зброї.


Для захисту зброї від механічних пошкоджень, використовується спеціальний спінений наповнювач та полімерна вкладка, оснащений відділеннями для, аксесуарів, а ремені з велкро забезпечують надійну фіксацію, зброї всередині.

По всій довжині чохла розташована змійка, яка повністю відкриває доступ до вмісту. Модель оснащена двома ручками, які зроблені з високоякісної шкіри що забезпечує зручність перенесення. Для зручності використання збройового кейсу, в його нижній частині інтегровані ніжки для встановлення на різноманітні поверхні для запобігання ушкодження зовнішнього покриття.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами