Тактична бейсболка Олива

Оставить отзыв Код:  406207263

Тактична бейсболка Олива

Оставить отзыв Код:  406207263

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 363 оценок )

285

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Універсальна бейсболка оливкового кольору – ідеальний вибір для повсякденного використання, як військовими та іншими працівниками силових структур, так і цивільними особами. Окрім стильного вигляду, ця бейсболка є дуже зручною та довговічною, що робить її ідеальним вибором для людей, які приділяють увагу деталям та практичності. Виготовлена бейсболка із щільної тканини, надзвичайно зносостійка та зручна у використанні.

Основний матеріал виробу – бавовна, яка вважається натуральною тканиною та має низку переваг у створенні головних уборів. До таких переваг слід віднести:

-         повітропроникність, оскільки структура тканини дозволяє повітрю проникати через неї та допомагає уникнути перегріву голови та пітливості, забезпечуючи відмінну терморегуляцію;

-         тканина м'яка й приємна на дотик, тому бейсболка не подразню шкіру та не спричиняє роздратувань шкіри, дозволяючи носити виріб протягом тривалого часу;

-         тканина не має статичної електрики, що зменшує ймовірність електризування виробу;

-         матеріал легкий у догляді, відштовхує забруднення та не втрачає свій вигляд після тривалого перебування на сонці.

Варто також звернути увагу на те, що матеріал бейсболки має особливе плетіння, яке гарантує довготривалість використання виробу та зносостійкість, завдяки спеціальному посиленню в місцях перетину ниток. Не зважаючи на таку міцність тканини, вона є досить легкою та комфортною у використанні.

Крій бейсболки – класичний шестиклинний, що дозволяє відмінно тримати форму виробу та забезпечує зручну посадку на голові, навіть за умов інтенсивного руху. Висота передньої панелі – 11 сантиметрів. Особливістю бейсболки є наявність козирка, який здатен чудово тримати задану форму та не деформується протягом тривалого часу використання. Козирок є в міру широким, кут нахилу – 65 градусів, він прекрасно захищає обличчя від сонця й крапель дощу, дозволяючи зберігати ясний огляд за будь-яких умов.

Дизайном передбачене також розміщення люверсів у верхній частині задля забезпечення вентиляції та терморегуляції виробу.

Бейсболка представлена в одному розмірі, проте відповідно до побажань та індивідуальних об'ємів користувача її можна регулювати за допомогою ремінця на пряжці, що є дуже зручно, оскільки дозволяє відрегулювати необхідний розмір з точністю до міліметрів.

Як вже зазначалось, дана модель бейсболки підходить як для повсякденного носіння, так і для спеціальних заходів, наприклад у військовій сфері, або ж таких як спортивні змагання, рибальство, походи тощо. Бейсболка стане ідеальним доповненням до вашого гардероба та будь-якого образу, створюючи безліч різноманітних комбінацій. Відмінністю цієї бейсболки є її стиль, а тобто унісекс, що дозволяє використовувати її як чоловікам, так і жінкам. Оливковий колір додає їй стильного вигляду, що підкреслить вашу індивідуальність та вміння приділяти увагу дрібницям. Також, оливковий колір вважається нейтральним камуфляжним кольором, а отож чудово підійде під форму різного камуфляжного забарвлення.

Отож, представлена бейсболка стане надійним помічником за будь-яких ситуацій та погодних умов, оскільки є дуже універсальною та чудово підходить для різноманітних подій. Найкращий сезон використання виробу – весна, літо та осінь.

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами