Сумка Danaper Delta чорна

Сумка Danaper Delta чорна

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 417 оцінок )

2 610

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна плечова сумка Danaper Delta призначена для повсякденного носіння і складається з двох містких відділень. Зовнішнє відділення закривається на блискавку і прикривається клапаном. Всередині воно являє собою органайзер, що дозволяє раціонально розмістити необхідні предмети. Внутрішнє відділення сумки закривається на блискавку і являє собою об'ємну кишеню, на задній стінці якої знаходиться пласке відділення, де можна розмістити планшет до 8 дюймів.

На бічній стороні сумки розташована кишеня для газового балончика. Сумка забезпечує приховане носіння і швидкий доступ до зброї. Відділення для зброї знаходиться під задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети рівні за габаритами ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС і т.д. Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою), до якої кріпиться кобура Danaper Holster T. Така компоновка збройового відділення дозволяє більш гнучко налаштувати сумку під певну зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета. Обидві стінки збройового відділення мають демпфірування і полімерний каркас. У дно відділення вшите півкільце кріплення страхувального шнура для пістолета. Сумка Danaper Delta виготовлена ​​з високоміцної нейлонової тканини Cordura виробництва компанії Invista (USA).

Кобура Holster T в комплект не входить.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами