Мастило для зброї Ballistol Klever Gunex 50 мл спрей

Оставить отзыв Код:  406210539

Мастило для зброї Ballistol Klever Gunex 50 мл спрей

Оставить отзыв Код:  406210539

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 315 оценок )

239

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Мастило для зброї Ballistol Klever Gunex 50 ml

GUNEX — збройова олива, що забезпечує антикорозійний захист.

Ідеальне мастило для довгострокового захисту частин оголеного металу, навіть за вкрай несприятливих умов (від -50°С до 100°С). Це мастило проникає в область між металом і вологою, потрапляє в найтонші тріщини, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. GUNEX не містить силікону, хлорованих гідрокарбонатів та руйнуючих озон речовин CFC.

Завдяки мастилу Gunex, метал залишається захищеним від іржі протягом тривалого часу, навіть за дощових кліматичних умов! Мастило усуває пороховий нагар та залишки томпаку, зберігає та підтримує механізми гладкими, доглянутими та захищеними.

GUNEX також може використовуватися для догляду за рибальськими вудилищами, телескопічними висувними рамами та роликами. Захищає та утримує в ідеальному порядку рухомі деталі, неізольований метал, гвинтові з'єднання та пази навіть у солевмісному повітрі та водяних бризках. Ідеально підходить для обробки шарнірів, що скриплять або заклинили. Запобігає замерзанню замків, видаляє смолистий бруд і дьоготь, захищає металеві та хромовані деталі від корозії протягом тривалого часу. Утримує у чистоті контакти в батареях, розподільниках струму, системах запалювання та котушках запалювання, волога витісняється, запобігаються струми поверхневого витоку. Так само мастило GUNEX гарно зарекомендувало себе як мастило для ланцюгів мотоциклів.

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами