УСМ TriggerTech Primary Flat для Remington 700. Регульований одноступінчастий

УСМ TriggerTech Primary Flat для Remington 700. Регульований одноступінчастий

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 384 оцінок )

14 546

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель одноступінчастого ударно-спускового механізму Primary від компанії TriggerTech зібрана зі сталевих (використовується сталь 440С) та алюмінієвих деталей і розрахована на використання у зброї на платформі Remington 700. Зусилля спуска регулюється у діапазоні від 680 до 1,81 кілограмів (від 1,5 до 4-х фунтів). Для цього розроблено спеціальну технологію CLKR Technology, яка дозволяє стрільцю поміняти зусилля безпосередньо у полі – комбінація фіксатора і регулювального гвинта при налаштуванні видає характерне клацання. Крок зміни зусилля складає одну унцію або 28 грамів на клік.

За рахунок патентованої технології Frictionless Release Technology рух спускового гачка короткий і плавний. Ця технологія також передбачає високу якість збірки, забезпечує корозійну стійкість і не потребує спеціального покриття, полірування або додаткового змащення робочих поверхонь. Таким чином, повторюваність параметрів спуску знаходиться на високому рівні навіть після кількох тисяч пострілів.

УСМ Primary випускається для зброї, яка розрахована на керування як правою, так і лівою ведучою рукою. Дві форми спускового гачка, Curved і Flat, дозволяють підібрати комбінацію для швидкісної спортивної або високоточної стрільб. Також є моделі з чорним покриттям PVD.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Алюміній
Додаткові характеристики
  • Зусилля спуску 680-1810 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами