Рюкзак штурмовий З ТРИМАЧЕМ ДЛЯ ШЛЕМУ BADGER 40Л OLIVA 216 ЛГ7200

Рюкзак штурмовий З ТРИМАЧЕМ ДЛЯ ШЛЕМУ BADGER 40Л OLIVA 216 ЛГ7200

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 282 оцінок )

1 653

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак з містким основним відділенням і рюкзаком, що дозволяє зручно транспортувати каску/каску. Рюкзак, який підійде як для туризму і виживання, так і для повсякденного використання в місті .

Модель оснащена системою перенесення, що складається з профільованих і регульованих плечових лямок , а стійкому перенесенню повного рюкзака сприяють нагрудний ремінь і поясний ремінь .

В основному відділенні є  міні-органайзер і плоска сітчаста кишеня на блискавці. Крім того, всередині, ззаду, є плоска кишеня, в яку легко поміститься наприклад, 15-дюймовий ноутбук або сумка для системи гідратації (камельбак). У верхній частині основної камери є вихід для верблюжого шланга. Зовні є плоска кишеня, що закривається на липучку (липучку липучку)  ).

Всі кишені закриваються на блискавки - товсті, спіральні, з подвійними бігунками , які зовні прикриті смужкою, що захищає від бруду

По обидва боки рюкзака є кишені, в які помістяться, наприклад, пляшки з напоєм або зручні дрібні аксесуари. Крім того, ці кишені знизу оснащені потайними кишенями на липучці. > , всередині яких знаходиться D-подібне кільце., який можна використовувати, наприклад, для прикріплення ключа.

Рюкзак дозволяє прикріплювати спорядження та налаштовувати його доступність завдяки  системі стропування MOLLE  (система дюймових стрічок, прошитих через кожен дюйм), розміщених спереду та з боків рюкзака. Також має D-подібні кільця (закриті люверси у формі літери «D»), що дозволяють прикріпити до рюкзака тактичне спорядження. Аналогічну функцію виконують і дві ручки внизу рюкзака.

Технічні дані
Модель: Gunny
Номінальна ємність: 40 літрів

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами