Чохол для зброї MEDAN 2178. Довжина 105 см. Чорний

Чохол для зброї MEDAN 2178. Довжина 105 см. Чорний

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 438 оцінок )

3 499

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол МЕДАН 2178 виготовлений з поліефірної тканини, яка забезпечує міцність і зносостійкість виробу. Поліуретанове покриття надає тканині водовідштовхувальних і водотривких властивостей. Стінки чохла забезпечують надійний захист зброї від механічних пошкоджень і мають товщину 16 мм. Як амортизатор в стінках використовується спінений поліетилен. Цей матеріал, на відміну від звичайного поролону, має гарні водовідштовхувальні властивості, високу довговічність, еластичність і зносостійкість. На зовнішній стінці чохла розташована накладна кишеня. Усередині чохла є шлеї для фіксації зброї. Регульована по довжині ремінна стрічка, що закріплена до бічної поверхні чохла, забезпечує зручність перенесення його на плечі.


Чохол для зброї з оптикою Медан 2178 виготовлений з поліефірної тканини підвищеної щільності, яка забезпечує міцність і зносостійкість виробу. Поліуретанове покриття додає тканини водовідштовхувальні і водотривкі властивості. Стінки чохла, товщиною 16 мм, забезпечують надійний захист рушниці від механічних впливів. Як амортизатора використовується спінений поліетилен, який, на відміну від звичайного поролону, має хороші водовідштовхувальні властивості, характеризується еластичністю і зносостійкістю. На зовнішній стінці чохла розташований врізний кишеню (21х22 см). Усередині чохла є шлейки для фіксації зброї. Плечовий ремінь регулюється. Висота чохла - 26 см.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами