Черевики літні тактичні M-Tac IVA OLIVE розмір 36 (30804101)

Черевики літні тактичні M-Tac IVA OLIVE розмір 36 (30804101)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

3 500

2 799

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд М-Тас випустив сучасну модель тактичних літніх напівчеревиків Iva, призначених для повсякденного використання в теплу пору року та забезпечують максимальний комфорт при пересуванні по пересіченій місцевості або під час виконання військово-тактичних завдань.

Комбінований верх виготовлений з повітропроникної сітки, посиленої каркасом зі штучного нубука. Таке поєднання забезпечує відмінну вентиляцію та оптимальний мікроклімат усередині черевиків. Однією з переваг цієї моделі є щільне плетіння зовнішньої сітки, яка не пропускає пісок і пил, забезпечуючи при цьому чудові властивості, що дихають. Поверх язичка є додаткова накладка для захисту від бруду всередину. Посилена шкарпетка і п'ята захищають ноги від легкого фізичного впливу і запобігають передчасному зносу взуття. Також на п'яті передбачена петелька для полегшення одягання взуття.

Всередині напівчеревиків - сітка, що вентилюється, гарантує відмінні терморегулюючі властивості і відводить зайве тепло. Зручні та легкі анатомічні устілки виготовлені із спеціальної PU піни, яка має ефект пам'яті та забезпечує комфортний мікроклімат усередині взуття.

Двокомпонентна підошва кріпиться до основи взуття найсучаснішим і найнадійнішим методом прямого припливу. Верхній шар підошви виготовлений з термопластичного поліуретану (TPU), що є досить гнучким та легким, характеризується високими амортизаційними властивостями та не збільшує вагу взуття. Нижній шар виконаний з гуми, що гарантує стійкість до стирання та тривалий термін експлуатації. Агресивний протектор дає максимальне зчеплення з поверхнею під час ходьби або бігу.

Зручні, легкі та практичні літні черевики від М-Тас ідеально підійдуть як військовослужбовцям, так і всім, хто веде активний спосіб життя.

Особливості: - досить легкі;

- чудово вентилюються;

- додаткова накладка поверх язичка захищає від попадання бруду всередину;

- Посилена шкарпетка та п'ята;

- спеціальна петелька на п'яті для полегшення надягання черевиків;

- Протекторна двокомпонентна підошва.

Матеріал: - повітропроникна сітка;

- Штучний нубук

Двокомпонентна підошва: - Верхній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан;

- Нижній шар – високоякісна гума.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами