РПС ремінно плечова система Rezervist Tactical Gear койот

РПС ремінно плечова система Rezervist Tactical Gear койот

Колір: Койот

Продавець:Westfold

1 920

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

РПС (Ремінно Плечова Система) від TM Rezervist Tactical Gear дозволяє зручно переносити необхідний боєкомплект та додаткове спорядження. РПС оператор має модульний інтерфейс по всій поверхні РПС, що дає можливість комплектувати систему необхідними підсумками. РПС не обмежує грудну клітину, що дозволяє використовувати її для здійснення тривалих маршів. 4-е покоління РПС оператор має передовий, покращений дизайн, розроблений з урахуванням експлуатації наших РПС військовослужбовцями в бойових умовах. Новий пояс має з боків два ряди PAL що забезпечує більш стабільну фіксацію підсумків.

Особливості:

діапазон регулювання за обсягом: від 90 до 130 см; РПС має зручні лямки, укомплектовані на плечах товстим демпфером, які оптимальні при носінні тривалий час з великим навантаженням; пояс посилений піною, що забезпечує комфорт при тривалому носінні з великим навантаженням; можливість вставити бронеелементи в пояс, перетворивши його в бронепояс першої лінії; модульний інтерфейс на всій поверхні РПС; ручка для евакуації.

Матеріали, що використовуються:

CORDURA 1000D – міцна синтетична тканина, стійка до стирання та має поліуретанове просочення і водовідштовхувальне покриття; високоміцна синтетична сітка; поліамідні ремінні стрічки; поліамідна текстильна застібка; фурнітура 2M.

Характеристики

Колір
Розмір
  • Універсальний
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами