Кросівки Trainer Pro Gen.II M-Tac Чорний 40

Кросівки Trainer Pro Gen.II M-Tac Чорний 40

Розмір: 40

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 339 оцінок )

1 038

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

 Легкі та зручні кросівки Trainer Pro Gen.II від бренду М-Тас відмінно підійдуть як для занять спортом, так і для повсякденного використання.

Комбінований верх виготовлений з нейлону та поліуретану – високоякісних і міцних матеріалів. Спеціальні сітчасті вставки забезпечують оптимальний мікроклімат всередині кросівок. Прорезинений носок і посилена п'ята запобігають передчасному зносу взуття і надійно захищають ноги від ударів. Кросівки мають декоративну шнурівку, а фіксація стопи в даній моделі відбувається за допомогою широкої еластичної стрічки, що особливо зручно при інтенсивних тренуваннях.

Двокомпонентна підошва кросівка складається з Phylon і резини, що забезпечують ефективну амортизацію й одночасно високий коефіцієнт зчеплення з поверхнею. Використання резини в нижньому шарі підошви істотно підвищує зносостійкість і термін експлуатації даної моделі в порівнянні з попередньою генерацією. Зручна колодка гарантує комфорт під час занять спортом.

Trainer Pro Gen.II – це абсолютний хіт серед літніх кросівок і кращий вибір тих, хто веде активний спосіб життя.

Матеріал:

 нейлон / поліуретан

Підошва:

 Phylon і резина

Особливості:

Шнурівка в даній моделі кросівок має декоративний характер і не здавлює ногу.

 


M-TAC КРОСІВКИ TRAINER PRO GEN.II


З моменту свого випуску кросівки Trainer Pro залишаються безперечним лідером продажів. Модель зарекомендувала себе лише з найкращої сторони: мінімалізм у деталях, зручність та невисока ціна. До осіннього сезону 2021 року М-ТАС випустив другу генерацію цієї моделі, покращивши підошву кросівок і зробивши її більш зносостійкою.



Виробник пропонує широкий вибір кольорів:
- Olive
- Coyote
- Black
- Navy Blue
- Black/Grey

Підошва виконана у колір верху взуття.



Така різноманітність кольорів допоможе Вам підібрати кросівки практично під будь-який одяг.

Продуманий дизайн та функціональність продукції, що випускається на виробничих потужностях М-ТАС, забезпечив бренду безліч шанувальників не лише серед військових, а й серед цивільних осіб. Адже серед широкого асортименту товарів кожен зможе підібрати собі те, що необхідно: для походів та тренувань, польових та міських умов, служби та дозвілля.

Кросівки Trainer Pro Gen.2 - яскравий приклад. Модель була розроблена не тільки для занять спортом, а й для повсякденного носіння, тому має мінімалістичний дизайн.



Верх кросівок комбінований, виготовлений з нейлону та поліуретану – високоякісних та міцних матеріалів.



Спеціальні сітчасті вставки забезпечують оптимальний мікроклімат усередині кросівок завдяки потраплянню повітря всередину взуття під час руху.



На носку матеріал посилений прорезиненою накладкою, яка захищає ноги від ударів, запобігає передчасному зносу взуття та потраплянню всередину вологи або бруду.



Задня частина кросівок посилена накладкою з додатковим захистом п'яти, що виконує аналогічні функції.



Кросівки мають декоративну шнурівку, яка не впливає на фіксацію стопи. Це дуже зручно: кросівки не потрібно шнурувати.



Фіксація стопи в даній моделі відбувається за допомогою широкої еластичної стрічки, розташованої на підйомі кросівка під шнурівкою.

Продумана конструкція кросівок, при якій язичок є одним цілим із рештою взуття, виключає надавлювання язичка на підйом стопи. Відповідно, ніщо не перешкоджає вільному кровообігу, що особливо важливо при інтенсивних тренуваннях. 



На язичку нашита стрічка з логотипом компанії.



Підошва кросівок – основна відмінність моделі другої генерації від своєї попередниці. Тепер вона двокомпонентна і складається з матеріалу Phylon та резини.

Верхня частина підошви виконана із легкого та пружинистого матеріалу Phylon, що має низку переваг: він забезпечує ефективну амортизацію (пом'якшує удари стопи об поверхню), стійкість та пружність. 



Використання резини в нижньому шарі підошви забезпечує високий коефіцієнт зчеплення з поверхнею та суттєво підвищує зносостійкість і термін експлуатації даної моделі, у порівнянні з попередньою генерацією.



Зручна колодка гарантує комфорт під час занять спортом.



Насамкінець варто зазначити, що легкі та зручні Trainer Pro Gen.II від бренду M-TAC – це універсальні кросівки за доступну ціну. Вони відмінно підійдуть як для тренувань у залі, занять спортом, так і для повсякденного носіння в міських умовах. Trainer Pro Gen.II – це найкращий вибір для тих, хто веде активний спосіб життя.


Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами