Тактичні Рукавиці з підігрівом Hunter Camo, розмір S три рівні обігріву

Тактичні Рукавиці з підігрівом Hunter Camo, розмір S три рівні обігріву

Продавець:FlamesShop

4.8/5  ( 249 оцінок )

5 253

4 360

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливістю продуманої моделі є можливість регулювати температуру обігріву, не знімаючи рукавичок, за допомогою вбудованого контролера зі світловим індикатором. Передбачено три рівні обігріву: високий (3 світлодіоди) 60-65 °C – 2-2,5 год; середній (2 світлодіоди) 50-55 °C – 4-4,5 год; низький (1 світлодіод) 40-45 °C – 8-9 год. Зонами обігріву є кінчики пальців і тильний бік долоні.

Багатошарова конструкція рукавиць виготовлена з якісних і довговічних матеріалів: 1 шар поліестер (90 %), еластан (10 %); 2 шар шкіра (100 %); 3 шар гума (60 %), поліестер (40 %). На зовнішньому боці у місцях із великим навантаженням є тверді гумові елементи для захисту кісток.

Долоні вкрито шкірою для покращення контакту з предметами та запобігання ковзання. Рукавиці мають анатомічну форму для зручної посадки та контролю і не сковують рухів. Еластичний ремінь забезпечує щільне прилягання манжетів та унеможливлює вивих зап’ястя. На додачу є «відкидний палець» і кліпса.

Забезпечено можливість взаємодії з сенсорними екранами смартфонів і планшетів, не знімаючи спорядження, – у великий, вказівний і середній пальці обох рукавиць вшито спеціальний матеріал. Живлення нагрівального елемента відбувається за допомогою акумуляторної батареї 7,4 В, 2 200 мАгод, для якої передбачено спеціальну кишеньку. У комплектації – зарядний пристрій 8,4 В 1,5 А.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами