Рукавички Sub40 Realtree Mechanix Камуфляж S (Kali)

Рукавички Sub40 Realtree Mechanix Камуфляж S (Kali)

Продавець:Voloshyn

4.5/5  ( 351 оцінок )

2 099

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

рукавички Sub40 Realtree Mechanix

Зимові, вітро- та водозахисні рукавички Sub40 Realtree від Mechanix прообладнані вдосконаленим утеплювачем. Вони ефективно захищають від холоду і води і одночасно захищають руки від садна і порізів. :
1. рукавички SUB40 REALTREE від бренду Mechanix підходять як військовим, які виконують операції у складних польових умовах зі змішаною місцевістю, так і під час активного відпочинку (подорожі, походи тощо).
2. Виготовлені із синтетичної шкіри (нейлон та поліуретан) та поліестеру. 3. Внутрішнє утеплення 3M Thinsulate 40g та водонепроникна мембрана зберігають руки в теплі та не пропускають вологу, сніг чи бруд. мм рукавички захищають від ударів і травм. 5. Силіконовий принт Padlock на пальцях покращує зчеплення. 6. Спеціальна структура шкіри забезпечує легке використання пристроїв із сенсорним екраном без зняття рукавичок. покращує зчеплення з предметами. 8. Манжет на липучці в нижній частині дозволяє регулювати посадку рукавичок на руках. 9. Манжет подовжений, що запобігає потраплянню холодного повітря та вологи. 10. Стандарт захисту EN388-2222X щодо стійкості до механічної дії.
11. Стандарт захисту EN511 рівня 120 щодо стійкості до холоду.
12. Спеціальний замок для зручнішого транспортування та зберігання.

 

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами