Активні навушники MSA Sordin Supreme Pro X Neckband 76302

Оставить отзыв

Код:  406986861

NRR (Рейтинг шумоподавления)
  • 25 дБ

Активні навушники MSA Sordin Supreme Pro X Neckband 76302

Оставить отзыв

Код:  406986861

Продавец:Military Division

4.8/5  ( 36 оценок )

12 499

10 999

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Професійні, активні протишумні навушники Sordin Supreme Pro-X в шийному варіанті, призначені для носіння під шоломом для військовослужбовців, а також співробітників силових структур. Вони відмінно себе зарекомендують як на полі бою, так і в тирі.

Їх конструкція і висока якість використовуваних матеріалів забезпечують комфорт і зручність навіть при тривалому використанні.

Відповідно до європейського значення Single Number Rating (SNR), яке використовується для визначення очікуваного ослаблення звуку, протектори забезпечують ослаблення на рівні SNR 25 дБ.
.
Два мікрофони; багатоспрямовані; високочастотні мікрофони ефективно вловлюють навколишні звуки, а потім передають їх на вбудовані динаміки. Шкідливі звуки обмежуються безпечним рівнем 82 дБ, а низькі звуки посилюються.

Контурне наголов'я з маркуванням виготовлене з пластику та сталі і обтягнуте високоякісною тканиною чорного кольору. Ступінчаста система регулювання дозволяє правильно відрегулювати навушники відповідно до уподобань користувача, а складна конструкція робить їх зручними для транспортування та зберігання. Амбушури укомплектовані зручними амбушурами з м'якого поролону ПВХ.


.
Завдяки великим та легкодоступним функціональним кнопкам навушниками можна керувати в тактичних рукавичках або за складних погодних умов. Вони адаптовані як для стрільців-правшів, так і для стрільців-лівшів.

Додатково протектори оснащені аудіовходом AUX 3,5 мм, що дозволяє підключати їх до таких пристроїв, як радіоприймач або мобільний телефон.

Додатково протектори оснащені аудіовходом AUX 3,5 мм.
Sordin Supreme Pro-X живиться від двох батарейок типу ААА, які забезпечують приблизно 600 годин роботи. Для їх заміни потрібно лише зняти панель збоку однієї з оболонок. Пристрій оснащений системою попередження про низький рівень енергоспоживання та функцією автоматичного вимкнення через 4 години невикористання.
-протишумні навушники Sordin Supreme Pro-X.

. - кабель з роз'ємом 3,5 мм джек.
- 2 х ААА батарейки
.

Характеристики

Цвет
NRR (Рейтинг шумоподавления)
  • 25 дБ
Питание
  • 2 х ААА
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами