Ніж BPS Techno Bee SSH

3 відгуки Код:  407054742
Довжина клинка, мм
  • 61

Ніж BPS Techno Bee SSH

3 відгуки Код:  407054742

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 213 оцінок )

1 555

1 352

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж з фіксованим клинком Techno Bee SSH – новинка від українського бренду BPS. Представлена модель має компактний дизайн конструкції Full tang із нержавіючої сталі 5Cr14MoV, загартованої до 57-59 HRC. Чималий клинок профілю Drop Point зі сканді спусками має ідеальну геометрію для роботи з деревиною будь-якої твердості, а також робить модель Techno Bee невеличким, але міцним помічником на риболовлі, природі та в поході. Для максимального комфорту під час виконання делікатної роботи передбачений глибокий чойл. Ніж з обох боків прикрашений гравіюванням у вигляді бджолиних стільників та безпосередньо самої бджілки. В торці розміщений широкій отвір для темляка. Також Techno Bee SSH комплектується шийним футляром, який зручно почепити на шию чи на елементи одягу або спорядження.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 61
Загальна довжина, мм
  • 170
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».