Акуммулятор Li-Po 1450mAh 7,4 V 20C T-connect [IPower] (для страйкболу)

Акуммулятор Li-Po 1450mAh 7,4 V 20C T-connect [IPower] (для страйкболу)

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 095

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Акумулятори LiPo характеризуються позитивним ставленням ємності до масі і низькою швидкістю саморозряду, що позитивно позначається на їх використанні. Пропоновані нами літій-полімерні батареї складаються з двох (7,4) або трьох (11,1 В) елементів. Ці елементи мають невеликий розмір порівняно з пропонованою ємністю, тому ми можемо використовувати їх у аналогх, де місце для батареї обмежена. Використовуючи їх, ви можете обійтися без додаткових контейнерів, встановлених у деяких AEG, які часто дуже незручні у використанні. Гвинтівки з цим типом джерела енергії будуть більш ефективно працювати в несприятливих умовах. Цей вид джерел енергії вимагає особливого поводження, тому слід ознайомитися з правилами їх використання, що значно підвищить безпеку при експлуатації. Перед купівлею цих типів батарей важливо розуміти ризики, пов'язані з їх обігом. Відповідальність за використання літієвих батарей повністю лягає на користувача. Неправильне використання може призвести до відмови або серйозної загрози безпеці, зокрема, до перегрівання елементів, витоку або вибуху. Всі дефекти, викликані неправильним поводженням, не є підставою для рекламації. Продавець залишає за собою право не розглядати даний вид скарг. Дотримання принципів поводження з батареями даного типу гарантує безпеку і безвідмовну роботу. Користувач несе повну відповідальність за використання літієвих батарей. Неправильне використання може призвести до відмови або серйозної загрози безпеці, зокрема, до перегрівання елементів, витоку або вибуху. Всі дефекти, викликані неправильним поводженням, не є підставою для рекламації.

Ніколи не залишайте заряджений акумулятор без нагляду. Особливо не підключайте його до зарядного пристрою на ніч!
При зарядці рекомендується помістити акумулятор «безпечний зарядний мішок».
Уникайте короткого замикання клем і механічних пошкоджень акумулятора.
Механічне пошкодження чи неправильна зарядка акумулятора може призвести до займання!

При зарядці літієвих акумуляторних батарей пам'ятайте наступне:
* заряджайте їх ТІЛЬКИ призначені для цього зарядні пристрої.
* Рекомендується зарядка кожен раз з допомогою балансира. Це забезпечує рівномірну зарядку осередків. Його бажано використовувати не рідше, ніж кожні 5 циклів зарядки.
* не залишайте зарядний блок без нагляду, щоб завжди мати можливість негайно відреагувати у разі потенційної проблеми
* не використовуйте пошкоджені елементи.
* Уникайте тривалої зарядки, тому що перезарядка елемента призводить до ініціації необоротних реакцій всередині нього, що призводить до підвищення температури, що може призвести до займання.
* якщо під час зарядки будуть виявлені які-небудь порушення, негайно від'єднайте акумулятор від зарядки, він може бути пошкоджений або зарядний струм може бути занадто високим.
* Щоб уникнути ризику ураження електричним струмом від'єднайте зарядний пристрій від джерела живлення.

При використанні літієвих батарей пам'ятайте наступне:
* не перевищуйте максимальний струм розряду акумулятора, рекомендований виробником. Помноживши ємність елемента на значення, кратне коефіцієнту C, вказаною на батареї, ми отримаємо допустимий струм розряду. Наприклад, якщо у нас є акумулятор на 2100 маг з коефіцієнтом 15С, це означає, що максимальний струм розряду акумулятора може становити 15x2100 маг = 31500 маг - 31,5 ампер
*, не розряд акумулятора нижче 3В може призвести до його виходу з ладу.
* надмірно не розряджайте акумулятор. Цей критерій необхідно повністю дотримуватися. В іншому випадку акумулятор може загорітися або навіть вибухнути, коли ви спробуєте зарядити його.
* для захисту акумулятора від надмірної розрядки рекомендується використовувати пристрої сигналізації, які при підключенні до упаковки будуть видавати звуковий сигнал при падінні навантаження до небезпечної межі.

При зберіганні літієвих батарей не забудьте:
* зберігати їх частково зарядженими. Виробники
зазвичай заявляють, що оптимальний рівень заряду акумулятора для зберігання становить близько 70%.
* не залишайте акумулятор у стані сильної розрядки, так як це може привести до незворотної втрати його ємності або пошкодження.
* не залишайте упаковку повністю зарядженої, так як це також не позначається позитивно на її властивості.
* температура навколишнього середовища при більш тривалому зберіганні становила близько 12 ° С. Ви можете зберігати його в холодильнику, не забуваючи захищати його, щоб він не стикався з продуктами харчування або іншими розташованими в ньому продуктами.

УВАГА! З-за високої «чутливості» використання акумуляторів ми надаємо тільки гарантію запуску.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами