Компактний зарядний пристрій B3+ 20W для акумуляторів Li-Po, IPower для страйкболу

Компактний зарядний пристрій B3+ 20W для акумуляторів Li-Po, IPower для страйкболу

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

715

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

iPower Зарядний пристрій B3 Compact для акумуляторів Li-ion, Lipo

Зарядний пристрій B3 Compact від компанії IPower призначене для зарядки літій-полімерні (Li-Po) акумуляторів в збірках з 2-х (7.4 вольта) або 3-х банок (11.1 вольт). Даний зарядний пристрій відрізняється простою конструкцією і невеликими габаритами. Відповідно його зручно транспортувати, і можна возити з собою, і воно досить просте у використанні.

Для зарядки не потрібно ніяких налаштувань і складних операцій – досить підключити зарядний пристрій в мережу, і вставити роз'єм акумуляторної батареї в зарядник. Після цього ЗУ сама почне заряджати акумулятор. IPower B3 не вимагає додаткового адаптера живлення, він вже вбудований в ЗУ. Зарядка акумуляторів здійснюється через балансувальні роз'єми (великий чи малий), так що банки АКБ одночасно балансуються. На корпусі зарядника є три лампочки-індикатори, які показують ступінь зарядки кожної банки акумуляторної батареї. Якщо індикатор горить червоним кольором, то банку заряджається. Якщо зеленим – банку заряджена. Зарядка здійснюється струмом 0.8 ампер. Акумуляторні збірки великої ємності будуть заряджатися досить довго.

IPower B3 Compact це дуже легкий, компактний і простий у зверненні зарядник Li-Po акумуляторів, який дозволить більшості гравців самостійно заряджати АКБ для приводів. Ще одним важливим плюсом цього ЗУ є невисока ціна.

Характеристики

Вага, г
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Колір
  • Черный
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами