Карабін M4 RIS ABS CM.507 — Black Cyma ,для страйкболу

Карабін M4 RIS ABS CM.507 — Black Cyma ,для страйкболу

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

5 476

Є в наявності

20

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Страйкбольний карабін M4 RIS ABS від фірми Cyma CM507, Китай.

Корпус приводу виготовлений з ABS-пластику. Ствольна коробка складається з двох половин: верхнього та нижнього ресиверів, які з'єднуються двома штифтами. До верхнього ресивера кріпляться дуло та цівка, до нижньої — напрямна приклада та пістолетна ручка. Усі з'єднання виготовлені щільно та надійно, люфти повністю немає. На кришці верхнього ресивера зроблена стандартна планка пікатинi, на яку можна встановити практично будь-який коліматорний або оптичний приціл. Штатні прицільні пристосування виготовлені як мушка та діоптра.

Привод обладнаний RIS-цев'язем, що дає змогу встановити додаткові аксесуари, наприклад тактичну ручку та ліхтар. Приклад регульований за довжиною, має 6 позицій. У нижній частині приклада розташована металева антабка для кріплення ременя, так само ремінь можна закріпити на прикладі або трубі-напрямній за допомогою пасового обхвату. Конструкція антабок дає змогу закріпити ремінь як для використання з правої, так і з лівої руки. Кнопка скидання магазина розташована на правому боці нижнього ресивера та дає змогу однаково зручно замінити магазин будь-якою рукою. Пістолетна ручка виготовлена з ударостійкого АВS пластику.

Усередині є гірбокс 2 версії, виготовлений з алюмінієвого сплаву. Усі компоненти гірбокса стандартні та сумісні із запчастинами більшості інших виробників. Це забезпечує високу ремонтопридатність і широкі можливості для тюнінгу. Камера хоп-апа стандартна М4 типу, виготовлена з високоміцного пластику. Електрична частина механізму здатна без жодних модифікацій працювати з акумуляторами з високим струмовідданням, як-от літій-полімерні, напругою 7,4 В.

Комплектація:

- автомат,
- бункерний магазин на 350 куль,
- кульки,
- АКБ
- зарядний пристрій
- збройовий двоточковий ремінь,
- кутова рка перенесення вогню (наявність цього аксесуара залежить від постачання)

І насамкінець коротка історична довідка: карабін М4А1 спочатку створювався для озброєння офіцерського складу, допоміжного персоналу та екіпажів бойових машин, однак із середини 2000х років став основною особистим стрільцем військовослужбовців ВС США. Починаючи від 1997 року, початкова установка обладнання з програми SOPMOD (Special OPerations MODification), що дало змогу розширити бойові можливості зброї. Зараз карабін М4А1 є надійною й універсальною зброєю, прийнятим на озброєння в понад 40 країнах світу.


Характеристики

Вага, г
  • 1960
Ємність магазина
  • 300 кульок
Тип магазину
Початкова швидкість кулі
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами