АКБ Li-Po 1200mAh 7,4V 25/40C - T-CONNECTOR [8FIELDS] (для страйкболу)

АКБ Li-Po 1200mAh 7,4V 25/40C - T-CONNECTOR [8FIELDS] (для страйкболу)

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 36 оцінок )

1 095

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розміри: 11,3 x 1,5 x 1,2 (см x см x см) Місткість: 1200 мАч Напруга: 7,4 В Допустимий струм розряду (одинний вогонь): 30А Максимальний струм розряду (безперервний вогонь): 48А
LiPo акумулятори характеризуються позитивною ємністю до -вагова щільність і низька швидкість саморозряду, що позитивно позначається на їх використанні. Пропоновані нами літій-полімерні акумулятори складаються з двох (7,4) або трьох (11,1) осередків. Ці елементи мають невеликий розмір у порівнянні з пропонованою ємністю, тому їх можна використовувати у копіях, де місце для батареї обмежене. Використовуючи їх, можна обійтися без встановлених у деяких AEG додаткових контейнерів, які дуже незручні у використанні. Гвинтівки, які живляться від цього джерела енергії, працюватимуть ефективніше в несприятливих умовах.

Дотримуйтесь правил безпеки
Цей продукт відповідає стандартам реєстраційного посвідчення, що означає, що виробник і продавець зробили розумні зусилля для забезпечення безпечного використання продукту відповідно до інструкцій. Якщо ви використовуєте продукт всупереч інструкції, ви робите це на свій страх та ризик.
Увага! Припиніть використання батареї, якщо виникне одна з таких проблем: запах, зміна кольору, занадто висока температура батареї, зміна форми, витік або дивні шуми. Якщо ви заряджаєте акумулятор, спочатку вимкніть зарядний пристрій від джерела живлення. Перемістіть акумулятор подалі від усього, що може спалахнути. Утилізуйте акумулятори у спеціальні контейнери, призначені для цього.
Правила правильного використання Li-Po акумуляторів
Ваш акумулятор буде виконувати свою функцію за умови дотримання правил правильного використання:
Заряджання:
Заряджайте акумулятор Li-Po тільки в літієво-полімерному режимі, використовуючи зарядний пристрій для мікропроцесора.
Для забезпечення рівномірного заряджання акумуляторів використовуйте зарядний пристрій із балансиром (сервісною вилкою).
Не залишайте акумулятор у зарядному пристрої без нагляду (навіть уночі).
Під час заряджання покладіть акумулятор у безпечну зарядну сумку.
Не перезаряджайте акумулятор вище 4,2 на елемент.

При використанні:
Не допускайте розряду нижче 3,2 В на елемент – це призводить до незворотних пошкоджень, а також до хімічних реакцій, які можуть призвести до займання.
Не перевищуйте допустимий струм розряду (ємність у мАг, помножена на значення коефіцієнта C). Наприклад, для акумулятора ємністю 2100 мАг з коефіцієнтом 15С (2100 мАг х15 = 31500 мАг) – граничне значення становить 31,5 ампер.
Тримайтеся подалі від легкозаймистих предметів.
Не замикайте полюси, не проколюйте і не ушкоджуйте проводку.

Сховище:
Не зберігайте батарею, підключену до приводу.
При тривалому зберіганні періодично перевіряйте мінімальний рівень заряду, використовуйте спеціальний зарядний пристрій або сигналізацію .
Магазин частково заряджений – в ідеалі близько 70%.
Захищайте від прямого сонячного проміння.
Рекомендована ідеальна температура зберігання – 12°C.

Увага! Дефекти, що виникли внаслідок неправильного використання товару, знаходяться поза контролем продавця і як такі не є підставою для визнання товару таким, що не відповідає договору. Витратні матеріали схильні до природного зносу, що не означає автоматично, що товар не відповідає договору.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами