Набір інструментів Real Avid AR15, повний набір для чищення AR-15, комплект для догляду за зброєю

Набір інструментів Real Avid AR15, повний набір для чищення AR-15, комплект для догляду за зброєю

Продавець:BRN-X

4.8/5  ( 153 оцінок )

15 710

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір інструментів Real Avid AR15, повний набір для чищення AR-15, комплект для догляду за зброєю (AVARTMK)

Набір Real Avid AR15 – це всі інструменти, необхідні для чищення та обслуговування вашого AR15. Критично важливими для роботи AR15 є затвор, ствол і патронник. Працюють в унісон, коли один з них виходить з ладу, виходять з ладу всі. Цей продуманий і організований набір дасть вам змогу бути повністю оснащеним на стенді або в польових умовах усіма інструментами, необхідними для правильного обслуговування і чищення зброї на базі AR-15.

Усі компоненти поміщені в сумку на блискавці з системою MOLLE і великою липучкою на боці.

У набір входить (схема набору з цифровими покажчиками показана на одному із зображень):

  1. Gun Boss Multi-Kit® – набір для чищення карабінів на базі платформи AR-15. Спеціалізований набір подвійного призначення для чищення зброї вдома або в польових умовах, для одного калібру (.223 / 5.56 мм). Присутній інструмент як для швидкого очищення після стрільби, так і розширений набір для чищення зброї з усіма інструментами, необхідними для повного очищення стовбура, ствольної коробки та патронника.
  2. Smart-Fit® – інструмент для утримання нижнього ресивера шляхом вставки в шахту магазину. Розширюється і підходить до будь-якого магазину AR15 калібру .223/5.56 мм.
  3. AR-15 Field Guide™ – фірмова інструкція для спрощення роботи з платформою AR-15. Вона являє собою набір пам'яток у вигляді військового жетона - компактний, стійкий до впливу хімічних речовин формат, в якому зібрані найважливіші інструкції з технічного обслуговування. Містить безліч зрозумілих ілюстрацій і показує, як розібрати гвинтівку для ретельного очищення від нагару. У ній показано критичні точки змащення для запобігання поширених несправностей AR15.
  4. Нейлонові кишені на липучці всередині сумки для зберігання необхідних дрібних деталей.
  5. Real Avid AR-15 Smart Mat® – збройовий килимок із зображенням платформи AR-15. Стійкий до фізичного та хімічного впливу, є магнітна зона для утримання дрібних деталей.
  6. AR-15 Pivot Lock – інструмент для замикання переднього піна ресиверів у відкритому положенні під час чищення.
  7. Chamber Boss™ – інструмент для внутрішнього чищення верхнього ресивера зброї на базі AR-15. Усі засоби, необхідні для легкого видалення запеченого нагару з камери. Все зберігається в ергономічній рукоятці. Рукоятка самоцентрується всередині верхньої частини ствола, щоб ідеально поєднати її з подовжувачами ствола.
  8. Smart Lock™ Bore Guide – напрямна для чищення стовбура через відкритий верхній ресивер. Поєднує в собі можливість фіксації верхньої частини ствола AR15 у відкритому положенні за умови ідеального вирівнювання чистячих стрижнів усередині ствола. Поворотно-фіксувальний важіль надійно утримує верхню частину ствола відкритою під оптимальним кутом для чищення. Захищає патронник і ствол від ушкоджень, що порушують точність стрільби, запобігаючи вигину стержня для чищення і його тертю об горло ствола. Правильне вирівнювання стрижня полегшує проштовхування щільних патчів через отвір. Це зменшує потрапляння розчинника та бруду в патронник під час чищення забрудненого ствола. Замок Pivot Lock, що входить до комплекту, утримує зброю відкритою під час чищення патронника.
  9. Gun Tool AMP™ AR-15 – фірмовий мультитул Real Avid для чищення та обслуговування зброї на базі AR-15.

Характеристики

  • Модель зброї: платформа AR-15
  • Вага: 3815 г
  • Виробництво: США

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами