Кронштейн для GoPro на військовий шолом стандарта NVG + планка NVG

Кронштейн для GoPro на військовий шолом стандарта NVG + планка NVG

Продавець:ActionTech inc

4.6/5  ( 21 оцінок )

700

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Даний комплект дозволить здійснити монтаж екшн камери на будь-який військовий тактичний шолом, все, що потрібно вже йде в комплекті, Вам необхідно тільки прикрутити кронштейн до каски.

У комплект входить сама платформа та гвинти для монтажу на шолом (необхідно просвердлити отвори на самому куполі) та спеціальний адаптер стандарту NVG - GoPro.

Обидва компоненти виготовлені з алюмінію та забезпечують максимальну надійність з'єднань. Міцне металеве кріплення було створено спеціально для використання у найекстремальніших умовах. Має невелику вагу та достатню міцність для того, щоб витримати великі навантаження під час активного використання. Також замість камери на таке кріплення можна встановити пристрій нічного бачення.

Монтаж та демонтаж кріплення для камери дуже простий. Воно містить зручну клямку, завдяки якій установка та зняття камери може виконуватися однією рукою без зняття шолома з голови.

Особливості:

Матеріал шрауда: композит

Материал адаптера: алюминій

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами