Тактична флісова кофта Han-Wild HW012 Black S чоловіча тепла

Тактична флісова кофта Han-Wild HW012 Black S чоловіча тепла

Продавець:OTS Shop

1 389

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Всесезонна тактична флісова кофта Han-Wild HW012

Тактична флісова кофта Han-Wild HW012 — це універсальна модель, яку можна носити цілий рік. Влітку вона подарує тепло прохолодними вечорами, а взимку стане функціональним додатковим шаром під куртку для утеплення. 

Зносостійкий матеріал

Чоловіча кофта виготовлена з флісу. Він тактильно приємний, добре зберігає тепло та досить зносостійкий. Матеріал еластичний, тому не сковує рухів.
Щоб виріб зберіг свій первісний зовнішній вигляд, його треба прати в делікатному режимі, рідким пральним порошком і за температури не вище 30 градусів.

Комфортний крій

Тактична флісова кофта має приталений крій. Вона добре сідає на фігурі, але водночас залишає повну свободу дій. Висока стійка захищає горло від негоди. У рукавах продуманий отвір для великих пальців.

Функціональність

У моделі передбачено дві звичайні кишені спереду, одну на грудях на змійці й одну на рукаві. Досить місця для надійного зберігання грошей, документів і необхідного дріб'язку. Також продуманий вихід для дротових навушників.
Тактична фліска Han-Wild HW012 завдяки стильному крою підійде не тільки для виконання спецзадань, але й для повсякденного носіння.

Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами